Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

zemmo

Međuvlasnički dodovor

Preporučene objave

Poštovani

Dali imam pravo posjeda na dio okućnice koji sam dobio ugovorom bez uvjeta vremana i obeštećenja od vlasnika zgrade koji ima 70 % udjela u vlasništvu.

Naime samo mi jedan stanar osporava posjed.Kupoprodajni ugovor je ovjeren sa ucrtanim dijelom okućnice od strane  geodeta ,uknjižen sam na stan.Lijep pozdrav

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ali u Općini Poreč su mi odgovorili da imam pravo posjeda dok se većina stanara slaže sa tim.50+1,a slaže se 44/48 u udjelima.

Lijep pozdrav i hvala na odgovoru.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Poštovani,

Vlasnik sam dijela neetažirane zgrade u udjelu 4/48.Većina stanara sa ukupnim udjelima 44/48(91,6%) se slaže za način korištenja okućnice ,ali jedna obitelj nije saglasna ni sa jednim našim prijedlogom,a sami ne žele predložiti riješenje.Razlog je novac koji potražuju ,a prelazi višestruku vrijednost zemljišza na tom terenu.Koja su naša zakonska prava i daljnji koraci.

Lijep pozdrav!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×