Jump to content
Iskrs

Punomoć

Preporučene objave

Pozdrav. Nedavno sam se sporazumno razvela, i dijete ima adresu kod oca, dakle tamo sam ga ostavila, jer sam ja otišla iz kuće gdje je otac a vlasnici su njegovi roditelji. Pristala sam na sporazumni razvod zbog djeteta i napravila sam pogrešku. Otac je prekršio naš sporazum i sudsku odluku. Dijete kod mene nije bilo mjesec i pol dana. Sa bivšim sam imala i zajedničku štednju po kojoj smo oboje imali punomoć na štednju. Dok je taj košmara od razvoda trajao, gdje sam se pod njihovom prisilom iselila tjedan dana prije potpisa sporazumnog razvoda, oni su ukinuli moju punomoć po zajedničkoj štednji, bivši suprug je dao svojoj majci punomoć, mene nisu o tome obavijestili, naravno jer ne bih pristala na to da dam pola svoje štednje, njegova majka je prebacila štednju na sebe i ja sam ostala bez svog dijela štednje. Postoji li pravni način da vratim štednju? Molim preporuku za iskusnog i dobro odvjetnika koji bi me mogao zastupati u traženju skrbništva za dijete. 

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Tužbom u sudskom postupku možete potraživati sva svoja prava. I tema Vam je premještena u ovaj forum, pa bi bilo dobro da navedete  grad na čijem području Vam trebaju usluge odvjetnika.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Živim u Križevcima, i molim ako bilo tko zna izvrsnog odvjetnika za obiteljsko pravo da mi ga preporuči. Moja je situacija vrlo ozbiljna i došlo je do takvih problema da sad svoje dijete moram voditi u Polikliniku za zaštitu djece grada Zagreba, jer me dijetw odbija vidjeti i biti u kontaktu samnom a sve je uzrokovano očevim ponašanjem i uplitanjem njegovih roditelja. Hvala vam unaprijed. 

Lp. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×