Jump to content

potvrda iz kaznene evidencije


maria0308

Preporučene objave

prije skoro godina dana je donesena pravomocna odluka da se odbija optuzba koju sam imala (godinu dana zatvora). sad sam zatrazila izvod iz kaznene evidencije i vidim da mi to jos uvijek stoji na potvrdi, ispada da sam dobila kaznu zatvora i da se nisam pojavila (nalazim se izvan RH). koji je proces da se to izbrise iz K.E. kad vec imam rjesenje da je optuzba odbijena?

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat , Ruby_Danderfluff je napisao:

Za što i kako ste uspjeli ishoditi izvadak iz KE? On se obično daje državnim tijelima. Jeste li možda tražili potvrdu o tome da se protiv Vas ne vodi kazneni postupak, a proizlazi da se vodi? (i dalje) Možda se državno odvjetništvo žalilo, pa predmet stoji na drugostupanjskom sudu u povodu žalbe.

Hvala na odgovoru.

Ovo je bas potvrda iz odjela za KE iz ministarstva pravosuda, gdje pise da li je osoba osudena, a ne uvjerenja sa suda da se ne void kazneni postupak. Vadilo se radi ostavernja prava u inozemstvu.

Moguce da se drzavno odvjenistvo zalilo, ali zar nebi u tom slucaju bio moj odvjetnik obavjesten? Da li je moguce da je to samo stvar sporog procesa, da oni cak nakon rjesenja jednostavno nisu to izbrisali? U tom slucaju, kome da se obratim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija