Jump to content

pomoc! pogresno izracunati bodovi u fondu.


anonimno

Preporučene objave

Potrebna mi je pomoc da znam kome da se obratim sa zalbom u svezi pogresno izracunati bodova u fondu hrvatskih branitelja.

Ukratko: hrvatski sam dragovoljac koji se pridruzio mup-u rh u 8 mjesecu 90 kad je pocela balvan revolucija.Sa Mup-om prolazim razna bojista i na kraju zavrsavam u "Tigrovima" 3 bojna tamo ostajem do 11 mj.92. i poslije toga napustam HR i odlazim u inozemstvo.Priznat mi je status branitelja i dobio sam izracun bodova koji sadrzi 404 boda,koliko sam ja izracunao fali mi otprilike 352 dana izmedu 1990-1991. Poslao sam zalbu u MUP rh kadrovsku sluzbu i u erste ali nikakvoga odgovora.Razmisljam traziti moje udjele pravnim putem pa me zanima da li netko od forumasa zna za nekoga dobroga pravnika kojega mozete da rekomendirate za uslugu.naravno uz novcanu nadoknadu.

 

Pozdrav svima Mile/Sweden

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo za početak i sam sam imao problema sa periodom i bodovanjem.Također sam pisao žalbu MORH-u putem područnog ureda za obranu.Nikada nisam dobio odgovor na uloženu žalbu, ali MORH je uredno sve odradio i poslao potrebne podatke u MOBMS za registar hrvatskih branitelja.Kako na info telefonu nisam mogao saznati da li je sve u redu nazvao sam MOBMS otvoreni telefon ( od 9,oo-16,00, stanka od 12,oo-12,3o)

01 / 3633 910

01 / 3633 911

i vrlo ljubaznoj ženskici objasnio u čemu je problem, dao joj potrebne podatke i saznao da je sve odrađeno i u redu.Za početak bi to i Vama savjetovao, no ukoliko vam ipak zatreba odvjetnik javite se na mail pa ću Vam poslati ( da ih ne reklamiramo ovdje).Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija