Jump to content

povreda


anonimno

Preporučene objave

ukoliko posjeduješ nekakv dokaz ili potvrdu o stradavanju iz doba stradavanja i medicinsku dokumentaciju također iz doba stradavanja - u kojima je nedvojbeno vidljivo da je ozljeda nastala uslijed ratnih djelovanja, tada možeš. Zakon je predvidio konačan rok za priznavanje invalidnosti samo za oboljenja, dok je za ranjavanje ili ozljeđivanje rok neograničen. naravno, sada je veliko pitanje imaš li potrebnu dokumentaciju, odnosno možeš li je pribaviti nakon toliko vremena.

 

već prvi problem s kojim ćeš se sresti je dobivanje potvrde o okolnostima stradavanja koju ti mora izdati tvoja postrojba ili njena pravna sljednica, s obzirom na to da su mnoge postrojbe ugašene, a ratni zapovjedni kadar kompletno promijenjen.

 

Ukoliko je to i kod tvoje postrojbe slučaj, tada to znači da će netko morati dobro kopati po ratnim dnevnicima i medicinskim protokolima (ukoliko se zna gdje su) da bi potvrdio tvoje navode..... hmmm, hmmm........

 

želim puno sreće.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija