Jump to content

Državljanstvo-kršenje ustava


spago

Preporučene objave

Poslije silnih muka dobio sam stalni boravak. Odmah zatim podnio sam zhatjev za primitak u državljanstvo temeljem članka 10 ZHD-a. I pirje par dana dobijem odbijenicu a u rješenje se navodi da uopće ne živim na teritoriju RH?! Kao dokaz poslali su dva poziva poštom, gdje je poštar odgovorio da sam nepoznat na adresi. Na svašta sam navikao i da mi dolaze doma i da me zovu sa svakakve gluposti ali ovako glupog razloga se ne bihmogao sjetit. Znam zakone i svoja prava svjestan sam da ne moram sjedit doma, a imam i dokaze da sam sve vrijeme bio na teritoriju RH jer sam u MUP-u podnosio razne zahtjeve ai putovnica je tu pa nek je gledaju. I znam za upravni spor i da će to rješenje biti ukinuto, ali se čudim kako smiju i dalje donositi takva rješenja kada je opće poznato kakav je stav Ustavnog suda RH po ovakvim pitanjima i da je sud donosio već presude u kojima je konstatirao mnoge povrede Ustava RH ovakvim odlukama. Uporedo sa tužbom podnio sam zahtjev za poništaj rješenja po pravu nadzora jer je rješenje donešeno na osnovu lažnog izvješća koje je sastavio policajac za koga sam tražio da bude izuzet te mi je dodijeljen drugi, a onda je izvješće onoga prvoga poslato u MUP. Eto malo da komentiramo i lijep pozdrav svima.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobro došli u Hrvatsku, malu zemlju velikih čuda! Niš´ se ne živcirajte! Gledajte na to s pozitivne strane: kod nas vam svi, prije ili kasnije, postanu pravni stručnjaci; u borbi s birokracijom i nebuloznom primjenom zakona, daje vam se prilika da u praksi primjenjujete onu poslovicu: Učiš dok si živ! :cita:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija