Jump to content

Pomoč pri odlasku u mirovinu policajca HRVI


008

Preporučene objave

MIROVINA

Rođen sam 1967. godine. U policiji radim od 1991. godine (policijski narednik) te imam status Dragovoljac, ranjen sam u Lovincu 1991. godine i imam status HRVI 20% stalno (ranjavanje). Tijekom Domovinskog rata sam radio kao policajac i imam priznat ratni staž od 26.05.1991. do 30.06.1996. Cilj mi je otići u mirovinu, dakako ne policijsku koja je vrlo mala (imam oko 35 god. radnog staza s beneficijom), pa bi htio iskoristiti svoju invalidnost i otići u mirovinu kao Hrvatski branitelji HRVI. Ako mi netko može dati savjet na koji način da ostvarim svoja prava i što mi je činiti jer ne bi želio da pogriješim u proceduri.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da bi otišao u inv. mirovinu moraš biti zdravstveno nesposoban za obnašanje policijske dužnosti. Dakle.... moraš biti bolestan a u svezi ranjavanja iz DR-a, pa se javi svom liječniku, pa specijalisti, pa bolovanje, pa bolovanje, pa bolovanje, pa onda komisija koja će to sve amenovati i onda ako imaš sreće si u invalidskoj mirovini - ovo je jako uprošćeno, ali prvo se javi svom liječniku.... kreni

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

....ranjen sam u Lovincu 1991. godine i imam status HRVI 20% stalno (ranjavanje).

...Cilj mi je otići u mirovinu, dakako ne policijsku koja je vrlo mala (imam oko 35 god. radnog staza s beneficijom), pa bi htio iskoristiti svoju invalidnost i otići u mirovinu kao Hrvatski branitelji HRVI. Ako mi netko može dati savjet na koji način da ostvarim svoja prava i što mi je činiti jer ne bi želio da pogriješim u proceduri.

prvi korak ... otvoriti bolovanje kod svog liječnika OP vezano na ranjavanje iz DR, pa sve redosljedom kako je navedeno u postu 2 od kolege ecwashere .

 

Lijepi pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija