Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Paola0510

Prava vezano za vraćanje školarine - HITNO

Preporučene objave

Molim stručnu pomoć.

 

Radi se o tome da sam završila prvu godinu studija socijalnog rada. Živim i zaposlena sam na puno radno vrijeme u sasvim drugoj županiji, majka sam te sam zbog toga studij upisala kao izvanredan student.

 

Svi profesori prve godine su mi pomogli te se prilagodili meni kako bih mogla polagati ispite bez obzira na posao i dijete.

 

No na drugoj godini mi je jedan profesor sve pokvario, nema razumijevanja te želi da dolazim na sva predavanja, što je nemoguće. Zbog njega sam prisiljena prekinuti studij.

 

Stvar je ta da sam na početku druge godine uplatila školarinu za 3.semestar - koji nisam niti pohađala jer mi je nakon te uplate profesor rekao da moram dolazit na njegova predavanja. Postoji li ikakva pravna mogućnost da dobijem natrag tu školarinu za 3.semestar - ili bar dio? (opet napominjem da je uopće nisam koristila - od tada nisam niti bila na faksu)

 

Molim pomoć

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×