Jump to content

odlazak u irsku sa malodobnim dijetetom


genessis

Preporučene objave

Pozdrav svima, vecina vas poput g-mena znaju za moju situaciju,koja se nazalost nakon mojih zadnjih postova prosirila u biblijske razmjere. Da ne tupimo.... Evo sad sam na 4 posredovanju jer je majka bila 3 mjeseca u reto centru, pa je otisla od tamo i nitko nije znao njenu adresu....zato se i produzilo toliko. Ono sto me zanima (razmisljam) ako idem raditi u drugu clanicu eu, kakva je stvar sa malodobnim dijetetom.Treba mi li pristanak roditelja ili... PS malu nije vidila 10 mjeseci ( odveo sam je u zg da je vidi kad je prvi put napustila komunu, uzela je jaknu i iduca 2 dana sto smo bili gore niti M od mame. Alimentaciju necemo ni spominjati, ali eto hvala bogu meni nije ni potrebna. Ps ne mislim dijete odma voditi gore nego da se ja prvo situiram pa tek onda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako majka nije lišena roditeljske skrbi, onda i ona sudjeluje u odlukama vezano uz dijete. u izvanparničnom postupku vi možete tražiti da se vama da isključivo pravo da ishodite djetetu osobnu iskaznicu i da vodite dijete preko državne granice, pa onda u tom smislu, ali samo za pojedinačni slučaj, možete isključiti majku od odlučivanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovo je coppy paste sa jednog foruma, zato sam i postavio pitanje

Ja prije neg sto sam dosla bila sam na centru i na policiji da vidim sta mogu napraviti da mi se nebi desilo da tati sune pa zabrani napustiti zemlju...meni su rekli da sam po presudi ja skrbnik i da mogu s djetetom u sve zemlje europske unije...nikakavo dopustenje nisam trazila dokumente napravila bez njega. I s svojom odvjetnicom sam se savjetovala...rekla mi je da on nista ne moze uciniti ako selimo dok god su to zemlje europske unije

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jeste li se i vi raspitali u policiji i CZSS? ovisi kakvu odluku ima ta osoba o roditeljskoj skrbi, a kakvu imate vi. s obzirom na situaciju ne vjerujem da bi vas bivša supruga prijavila zbog nemogućnosti susreta i druženja, ali postoje međunarodne konvencije koje reguliraju međunarodnu roditeljsku otmicu djece, pa pretpostavljam da je taj problem prilično čest.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija