Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Sign in to follow this  
Neda bulicic

Zaostatci za invalidninu I mirovonu

Preporučene objave

Molim ako je neko imai slican orimjer 2001g moj suprug 100% hrvi prve grupe se utopio I ja sam predala u uredu zahtjev za utvrdivanhe statusa I invaludnine za sebe I za sina. No gospodin koji je tamo radio rekao mi je da nemamo na nista pravo. 2013. g. moja prijateljica je uspila donit status  obrazac pa sam I ja otisla ponovno da mi da . na jedvite jade mi je dao I dobila sam na upravnom sudu I na vjestacenju da smo obitelj smrtno stradalog hrvia. Glogoski mi je zamolija ministarstvo da mi ovaj iz ureda vrati dokumente iz2001g. Sve dostavnice za mene je neko potpia a za sina nema dokumenata. Bila sam bna upravnom I kaze sutkinja da nemoze donijeti dva rijesenja u istom sporu jer je vec donijela o statusu. Sad sam poslala na visi upravni sud da mi oovrate izostatke... Pa ako neko ima slicno iskustvo da mi se javi... Fala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×