Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

lana712

Teretovnica

Preporučene objave

Na izvadku se nalazi teretovnica gdje se uknjižuje pravo služnosti dosmrtnog uživanja na 1/2 dijela nekretnine u korist xy-na... kako je ta nekretnina darovnim ugovorom prenesna sada bi htjeli maknuti tj obrisati tu teretovnicu jer se radi o teretovnici iz 1921.g i čovjek je umro ali nastaje komplikacija da nigdje na internetu nema zapisa o njemu niti mogu naći osmrtnicu jer mi ni ne znamo tko je on ....može li se i bez tog dokumenta zatražiti brisovnica ili je obavezan dokaz o smrti ???

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Prije 40 minuta, lana712 je napisao:

obavezan dokaz o smrti ???

S ovim bi bilo sve jednostavnije, pa se probajte obratiti u Maticu umrlih, pa čak možda i u državni arhiv jer i oni imaju zavidni broj osmrtnica.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×