Jump to content

Prometna nezgoda


Siba

Preporučene objave

Molim vas za jednu informaciju.

Naime radi se o sljedećem. Vozač je u trenutku upravljanja kamionom skrenuo i udario nas parkirani automobil. Razlog tome je bio taj sto mu je pozlilo. Policija je izašla na očevid i napravila zapisnik. Budući da se zapisnik čeka jako dugo malo smo pogurali taj proces ali nismo ga mogli dobiti jer mora ići na državno odvjetništvo. Zanima me kakav je proces i koliko traje jer nemože biti napravljena procjena bez zapisnika. Hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 4 sati , sivko je napisao:

Treba samo ići tražit zapisnik (zamoli se za žurnost) i u njemu će sve bit napisano (tko je krivac) pa će se i šteta naplatit.

Išli smo i zapisnik je gotov ali ne možemo ga dobit jer mora ići na državno odvjetništvo. Krivac nije bijo prisutan u trenutku dolaska policije. Nalazi se u bolnici i operiran je.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sad mi ništa nije jasno mi smo išli po zapisnik koji je gotov i kad smo došli sa taksenim markama gospođa na šalteru u policiji je rekla da ga ne možemo dobit da najprije ide na D.O. pa ce se vratit njima a onda će ga dostavit njegovom osiguranju na procjeni štete. Mi smo bili na procjeni auto je slikano ali nam je isto tako procjenitelj stete rekao da ide u obradu tek kad dobiju zapisnik. Hvala na odgovorima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija