Jump to content

prvo1

Korisnik
  • Broj objava

    124
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    prvo1 je dobio reakciju od mutavi u Objekt građen 1993 nije u građevinskoj zoni   
    Ako postoji građevinska dozvola obijekat je legalan i to vam se ne može oduzeti. Ako nije u građevinskog području više, što je čudno ali moguće znači da je dogradnja protuzakonita i ne možete dograđivati ništa, osim rekonstrukcije u istim gabaritima.

    Zahtjev da se parcela ponovno vrati u građevinskog područje predajte u jedinici lokalne samouprave i tijekom sljedeće izmjene i dopune prostornog plana JLS će odlučiti o toj izmjeni pozitivno ili negativno. S obzirom da je objekat legalan vjerojatno Vam zahtjev bude prihvaćen. Ostaje vam samo čekanje kada bude sljedeća izmjena prostornog plana. JLS ne radi to stalno nego dok se stekne potreba da se to napravi, naima neće to ići raditi samo za 1 parcelu jer je skupo.
    Plan za navedeno područje može biti višeg ili nižeg reda. Naime ne postoji za svako područje GUP ili UPU nego je nekad samo PPUO ili PPUG. 
     
  2. haha
    prvo1 je dobio reakciju od Ivan Orgulje u Sutkinja se obraćala mojem bivšem odvjetniku   
    Usmeno se mu je obratila. Ništa službeno na papiru.

    On nije naveden kao moj zastupnik u tom predmetu. On je mene zastupao u prvom djelu predmeta dok se je dokazivala moja nevinost. No dalje u predmetu protiv počinitelja on nije naveden nego ga je tada zamijenila jedna odvjetnica. 

    Sutkinja to slučajno zna za njega da me je prije zastupao, dakle zakonski nema poveznice.
     
    Dapače, ovo sad što sam ja pokrenuo, nema čak ni sa tom drugom odvjetnicom veze. Znači nigdje ne piše ime tog odvjetnika.
     
  3. Hvala
    prvo1 je dobio reakciju od Lone Wolf u Uvjetna kazna   
    Koristiš li uslugu e građani?
  4. Sviđa mi se
    prvo1 je dobio reakciju od Nissa u Placanje odvjetnika kojeg ti odredi drzava   
    Neće sud ništa utvrđivati. Nego se bude pitao vaš rođak dal želi da mu država dodjeli odvjetnika ili ne. Ako veli da želi da mu država dodijeli, dobiti će ga i na kraju neće ništa platiti. Ako se utvrdi da je kriv, dobiti će da mora platiti sudske troškove.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija