Jump to content

Milly

Korisnik
 • Broj objava

  1034
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Milly

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. 1.) Ako vam je zakup do 2016. (pa neće biti natječaja u vašem manadatu) ne bi trebalo biti problema sa sukobom interesa. sukob bi se mogao javiti kada biste radili prenamjenu zemljišta u vašem vlasništvu ili kad biste utjecalina ishod natječaja o zakupu poljoprivrednog zemljišta. 2.) Načelnik može biti u članstvu nadzornog odbora, ali ne smije primati naknadu jer je dužnosnik.
 2. Milly

  poglavarstvo

  Budući da je poglavarstvo izvršno tijelo vijeća )(radi na tememlju odluka vijeća)i da odgovara za svoj rad vijeću, poglavarstvo nakon raspuštanja vijeća ne može obavljati nikakve poslove. Načelnik/gradonačelnik i njihovi zamjenici od dana raspisivanja izbora mogu obavljati samo poslove koji su neophodni za redovito i nesmetano funkcioniranje općine/grada. Njima dužnost prestaje danom izbora novih dužnosnika.
 3. Pred koji mjesec bih ovdje zasigurno napisala da se nema smilsa žaliti. Međutim, znam za slučaj gdje je kolegica prošla isto kao i vi. Žalila se. I vjerovali ili ne , natječaj je poništen. Prije svega zatražila je uvid u rezultate svih kandidsata, napravila usporedbu i u žalbi onako iskreno navela sve što je mislila... nabrojila je sve nedostatke osobe koja je bila primljena u odnosu na svoje prednosti (kvalifikacije, rezultate testiranja, rezultate školovanja, subjektivnost intervjua...). Nakon svega, konačna odluka je na vama.
 4. Tebi , a piromana ćemo svakako predložiti za odlikovanje udarničkom značkom "hrvatski radiša" U svakom slučaju za trud i kolegijalnost
 5. Otprilike ovako: UPRAVNOM SUDU REPUBLIKE HRVATSKE Frankopanska 16 10 000 Zagreb TUŽITELJI: XY iz TUŽENIK: Ministarstvo Adresa T U Ž B A radi poništenja Rješenja Ministarstva ****(u daljnjem tekstu: Ministarstvo), Klasa: UP/II- ***** Ur.broj: ******, od DATUM. I. OPIS akta protiv kojeg se podnosi tužba DOKAZ: - preslik Rješenja Ministarstva, Klasa:, Ur.broj:, od datum II. U upravnom postupku nepravilno je izveden zaključak iz utvrđenog činjeničnog stanja u pogledu Osim navedenog, povrijeđeno je načelo zakonitosti iz članka 4. Zakona o opć
 6. Milly

  bespravni objekt

  S obzirom na to da će vas za komunalni doprinos osloboditi u općini/gradu, najbolje će biti da pokušate pitati kod njih.
 7. Milly

  žalba u javnoj nabavi

  Nemam šprancu, ali mislim da je članak 143 Zakona o javnoj nabavi i više nego jasan: 1) Žalba sadrži: 1. podatke o žalitelju (ime, prezime, tvrtku ili naziv, adresu prebivališta, sjedište), 2. podatke o zastupniku ili punomoćniku, 3. naziv, tvrtku i sjedište naručitelja, 4. broj i datum postupka javne nabave i podatke o objavi o javnoj nabavi, 5. broj i datum odluke o odabiru ponude, poništenju nadmetanja ili druge odluke naručitelja, 6. druge podatke o radnji, propuštanju radnje ili postupcima naručitelja koji su predmet postupka, o predmetu nabave, te evidencijski broj nabave, 7.
 8. 1. Ugovor iz Maastrichta (engl. Maastricht Treaty, njem. Vertrag von Maastricht), ugovor o pretvaranju Europske zajednice u Europsku uniju, potpisan 7. veljače 1992. (stupio na snagu 1993.) 2. Sredstva za rad državne uprave osiguravaju se u proračunu. Tijela državne uprave dužna su Vladi dostaviti zahtjev za osiguranje sredstava za iduću proračunsku godinu na temelju plana rada tijela s obrazloženjem najkasnije do 30. rujna tekuće godine. O raspoređivanju i korištenju sredstava tijela državne uprave odlučuje čelnik tijela državne uprave, u skladu s državnim proračunom. Raspoređivanje
 9. Preporučam naše stranice "Propisa". Ima tamo puuuuno korisnih pročišćenih verzija svega i svačega, a moderatori su vrijedni i stranicu radosnu dopunjavaju.
 10. Bilo bi nevjerojatno da svi prođu. To bi značilo da državni ispit svi shvaćaju dovoljno ozbiljno, da nikog nikad ne opere paklena trema, da nikad nitko ne zariba s literaturom, da nikad nitko ne previdi neku glupu imjenu zakona, da su ispitivači uvijek objektivni, da nikad nemaju fulll mslabi dan.... ma tisuću je tu kombinacija. Pa i padac je sastavni dio životne priče. Kamo sreće da bi najgorei padac u životu bio padac na državnom! Svaka čast na temi. A naravno i onima koji objektivno priznaju da su zaribali.
 11. Slaba su nam iskustva i sudska praksa po pitanju mobbinga. Ima nešto za pročitati OVDJE. ovdjei ovdje A evo i linka na stranice UDRUGE MOBBING
 12. Čudi me da gradska firma ne bi imala pravilnik sa sistematizacijom radnih mjesta s propisanom stručnom spremom i pripadajućim koeficijentom... Ili nešto fali u ovoj priči ili je ta firma totalna kupusara.
 13. Molim vas navedite kojeg kolektivnog ugovora ste potpisnici. Uobičajeno da se radi o "stvarnim" troškovima, što zapravo znači: da mora postojati stvarna potrebe međumjesnog prijevoza od mjesta gdje završava mjesn prijevoz do mjesta rada. A negdje je određeno kilometražom...
 14. Milly

  znatiželja

  Zakon ne dopušta podzakup, osim ako ugovorom takva mogućnost nije dopuštena. Dakle, pročitati ugovor i ako u njemu piše da može - onda može, ako ne piše ništa onda ne može. Ipak i takvom slučaju postoji teoretska mogućnost, da se s gradom zaključi anex ugovoru kojim će podzakup biti pušten. P.S. Koji Bandić????
 15. Sve ovisi o odluci US-a. Ustavni sud će ukinuti zakon ili pojedine njegove odredbe ako utvrdi da nije suglasan, odnosno nisu suglasne s Ustavom. Ukinuti zakon i drugi propis, odnosno njihove ukinute odredbe, prestaju važiti danom objave odluke Ustavnog suda u Narodnim novinama, ako Ustavni sud ne odredi drugi rok.
×
×
 • Napravi novi...