Jump to content

lamza2

Korisnik
 • Broj objava

  12
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O lamza2

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

841 pregleda profila
 1. Općinski sud u Karlovcu donio je presudu s kojom nisam u cijelosti zadovoljan. Uložena je žalba na županijski sud. Predmet je sada na županijskom sudu u Splitu. Molim dal je kome poznato u kojem roku se rješava žalba na županijskom sudu u Splitu. Hvala.
 2. Moj predmet je sad na drugostupanjskoj komisiji za priznavanje HRVI.Da li mene pozivaju na to vještačenje ili rješavaju samo na temelju medicinske dokumentacije odnosno na prijedlog PLP-a.Molim ak mi to netko može pojasnit.
 3. Ne kužim,kako mogu da ponište !? Logično bi bilo da ako PLP odbije da odmah slijedi rješenje negativno za priznavanje HRV-i.
 4. Moj predmet je vraćen iz bolnice gdje sam bio na liječničkoj komisiji u Ured državne uprave.Namoj upit,rekli su mi da sad predmet šalju na vještačenje u Zagreb i to u Tvrtkovu ili Mihanovićevu .Dal je nekom poznato kakvo je to vještačenje.
 5. Obavio sam liječničko povjerenstvo,i pitali me jesam li kad bio na vojnom povjerenstvu te koji su mi sad simptomi.
 6. Nikad prije DR nisam imao nikakvih problema,niti ih bilo gdje navodio ili spominjao.Iz tog razloga nigdje u med.dok.nisu ni zapisani.U ratnom putu isto nepiše samo ovo kaj si kazao,nego puno puno drugačije se navodi.
 7. Zahvaljujem se na odgovorima.Liječim se,i liječiću se i dalje po naputku svoje liječnice i svojem stanju.Kaj će mi dat bumo vidli...samo nek me ne maltretiraju na tim komisijama...svašta sam im spreman reć. Pozdrav svim Hrvatskim Braniteljima ma gdje bili!!
 8. Primam mirovinu ko Hrvatski branitelj u omjeru 30:70 rat ,mir.Nemam Hrvi pošto sam predao zahtjev 2006g.koji je odbijen iz razloga isteka roka po tadašnjem zakonu. Sad sam obnovio zahtjev za priznavanje HRVI-a.Predao sam svu potrebnu medicinsku dokumentaciju koja se traži .Dao sam i svoj ratni put.Napominjem da imam stalno kontinuitet liječenja i to: bolnička liječenja te redoviti kontrolni pregledi kod psihijatra.Redovito uzimam terapiju koja je u više navrata mijenjana. Imam dg Ptsp f 43.1 i depresija f33.Sad mi je promijenjena dg u F62.0 i obavio novo psihološko testiranje.Imam na
 9. Događaj se dogodio 2014 g.a tad je i moja privatna tužba stajala jer su svi dokumenti predani na općinski kazneni sud.Da li je to u redu ne znam.Tek kad je prekršajni sud donio presudu(po rješenju moje žalbe na visokom prekršajnom sudu- moja žalba u cijelosti prihvaćena a njegova u cijelosti odbijena.)moja privatna tužba je ponovno stavljena u postupak rješavanja. Napominjem da je cijeli ovaj postupak nepravedno vođen od strane policije kao tužitelja ,jer tuženik ima poznate u policiji.Isto tako sutkinja prekršajnog suda je prvostupanjsku presudu podijelila krivicu pola pola,što je uz m
 10. Molim da mi odgovorite na moj upit. Dobio sam lakše tjelesne ozljede,provedeno je vještačenje koje je u cijelosti u moju korist.Pošto je policije izvršila uvid pokrenut je postupak kod opčinsko prekršajnog suda i općinskog kaznenog suda.Prekršani sud prije je donio presudu u cijelosti u moju korist,no obustavljen je postupak kod općinskog kaznenog suda uz obrazloženje da se isti okrivljenik ne može dvaput suditi za isto djelo.To mi nije jasno jer ja želim da počinitelj odgovara i kazneno.Da li postoji mogućnost nastavka kaznenog suda jer je postupak obustavljen.Za isti slučaj vodi se i su
×
×
 • Napravi novi...