Jump to content

huskyCRO

Korisnik
 • Broj objava

  18
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O huskyCRO

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Nemože se jednom u mjesecu iči kod pshijatra liste čekanja su 3 do 4 mjeseca. Ja imam svaka 3 mjeseca kontrolni i dva bolnička u godini...🤔
 2. Pisao sam u prošlim postovima. Prošle godine sam bio na vještačenjima prvostupanjska i drugostupanjska manje od 20% uložio žalbu opet manje 20%. Njihovo mišljenje diskonituirano lječenje. Imam od 1993. početak lječenja nisam sve papire sačuvao puno je to godina prošlo. Da skratim ja sam u mirovini invalidskoj tako da me vrijeme ne opterečuje kad se riješi riješi prošle su 2. godine od predaje zahtjeva zaostatci če doči jedino ako ne otegnem papke.😁
 3. Upravo tako ja imam mogučnost obnove postupka za 2 mjeseca službenica je potražila spis i riješenje drugostupanjske komisije i nakon uvida rekla da donesem svježe papire od lječenja te takav kompletirani spis ide na prvostupanjsko vještačenje. Jedino ako se traži hrvi po osnovi druge bolesti može se tražiti ponovna stručna procjena.
 4. Meni je rečeno u uredu za branitelje da mogu obnoviti postupak nakon 6 mjeseci sa novim nalazima i da dokumentacije ide na prvostupanjsko vještačenje utvrđena je bolest u svezi rata i nema potrebe da ide ponovno na stručnu procjenu. Pozdrav!
 5. Isto sam to i sam prošao gotovo identičan slučaj liječenje od 2008. g. pravio žalbu čekao 4 mjeseca ne prihvačaju nikakve argumente imao sam dojam da sam na komisiji za supertalent dobijem 4 × i konstataciju da nastavim sa liječenjem a ja sam ih uvjeravao da nisam ni prestao se liječiti oni za sada cijene manje od 20% nema zakonske osnove u večini slučajeva nađu nešto kako bi nas diskreditirali doduše ja sam u mirovini pa mi to ne predstavlja problem jedino što me brine a to je dali ću doživjeti pozitivno riješenje s obzirom da godine čine svoje zdravlje sve gore mnogi neće biti te sreče. Moj savjet iči na obnovu postupka kako namjeravam i sam kad skupim papire i opet ispočetka.
 6. Poštovani suborci! prošao vještačenje u Osijeku/tvrđi/ bilo nas je oko 30 i svi dobili povečanje,komisija je izuzetno korektna i ljubazna¸¸¸sve traje par minuta,potpišeš i ako si iz drugog grada dobiješ kuči novac za prevoz i što je najbitnije odmah ti kažu postotak i da li si zadovoljan,dobro moraš imati kontinuitet lječenja i zato su svi bili zadovoljni a komisija stručna sve po pravilima struke i po zakonu invalidnosti! imao sam 30% na PTSP i nisam se nadao ničemu čak sam se bojao smanjivanja samo sam čuo 70% i da li sam zadovoljan tvoja invalidnost po struci /ciroza/ iznosi 60% i PTSP sve skupa 70%,znam da če Zagreb to smanjiti ali me je dojmila ljubaznost komisije a Zagreb ako bi se vodio po listi invalidnosti valjda neče vratiti na isto 30% mada ne bi nikom poželio takvu dijagnozu i bio bi zadovoljan i sa 20% ali bez ciroze a to sam napisao da se netrebaju bojati Osijeka i njihove komisije samo što više nalaza i bez panike izuzetno su fer i korektni ????????
 7. Ova objava mi je genijalna bilo vas 30 i svi prošli svi zadovolnji sve po pravilu službe sve bajno komisija korektna. 😆Izgleda da se poklopio dan da svi pozvani imaju kontinuitet malo mi to nije realno jer brojke odobrenih rvi-a ne idu baš u prilog. Vezano za čekanje drugostupanjske komisije evo ja čekam 3 mjeseca još nisam dobio riješenje.Nisam optimističan.🤔
 8. P Ja sam bio spreman jedino dati život za domovinu ali eto bog je valjda odredio da bude tako kako je svatko nosi svoj križ padnem ali se opet ustanem i teram dalje..
 9. Upravu si kad kažeš nemam kontinuitet liječenja bojim se da 90% koji bi sad pristupili komisiji a imaju probleme od 1993.g. nebi imali takav kontinuitet na koji ti misliš ja sam uz sve probleme koje sam imao borio se radom dok se moglo i skupio 22. godine staža a mogao sam tražiti 93. mirovinu jer sam otišao iz spec. jedinice policije jer nisam mogao ostati zbog zdravstvenih problema. Radio sam i to samo ja znam kako mi je bilo.imao sam 25 godina i nisam razmišljao o mirovini a nisam ni išao u rat iz koristi več jer sam osječao dužnost da se prijavim od prvog dana. Ne treba mi ni sada rvi imam mirovinu kolika je i nemogu mi uzeti pravo na terapiju koju uzimam. Sve drugo su mi uzeli a nisam ništa zauzvrat dobio.
 10. Bio na prvostupanjskom vještačenju osijek cijeli postupak trajao pet minuta lik prevrti nalaze konstatira da pet godina nemam nalaze psihijatra točnije od 2013. do 2017. i da mi manje od 20% te da se radi o lakšem stupnju ptsp potpiši neke obrasce i doviđenja. Šta očekivati od čovjeka koji je bio dijete za vrijeme domovinskog rata a vjerovatno nije služio ni vojsku pa da ima razumijevanja za probleme branitelja. Terapija se troši mogu dokazati preko ordiniranja kod obiteljskog liječnika popio pune tačke tableta imam nalaz psihijatra iz 2018. i 2019. ima i pogoršanja te se nakalemilo još drugih boleština ali dragi moji koga to uopče zanima. Od 2008. do 2012. god imam bolničko liječenje i najmanje 20 nalaza što psihijatra što psihologa uspijeli smo složiti terapiju koja je djelovala i moglo se donekle funkcionirati s obzirom da sam u mirovini. Eto nadam se da čete svi vi koji očekujete vještačenje biti bolje sreče jer ovo mi liči na lutriju ili kladionicu omjer 10% za dobitak 90% gubitak. Nema predaje!!
 11. Poštovani sonny Sve mi se cini da to postaje praksa prvostupanjska vam da neku nadu onda kad dođe spis na drugostopanjsku komisiju određuje u pravilu manji postotak i ruše prvostupanjku.svjesni smo da je poprilična gužva nastala za priznavanje rvi-a a sam ministar je rekao da oni imaju svoje projekcije i da če biti dovoljno sredstava u proračunu ali bojim se da se 90% predanih zahtjeva neće uklopiti u te projekcije pa onda od tuda i takva riješenja koja se donose. Dali če se gledati težina i dugotrajnost liječenja,ratni put,status dragovoljca,dužina boravka na ratištu a što bi bilo ispravno nisam siguran u pravednost cijelog sustava koji je uspostavljen.
 12. Nema predaje treba biti smiren a to nije problem uz terapiju kad neki imaju hrabrosti 2017.g. započeti odlaske psihijatru i nadati se nečemu zašto nebi mi koji smo od 93.obilazili psihice.
 13. A uuuu ja mislio ajde makar 20% pa to je strava.koliko dugo nisi bio na kontroli kod psih. Dali redovito uzimaš terapiju mislim na odlazak kod liječnika opče prakse.sory nemam riječi nemožeš ostat normalan da hočeš..
 14. He he eto sad kad se procuje da si dobio rvi bit ce ti jako zavidni znaš ono kako se priča kolike su braniteljske mirovine a mene sramota reči kolika mi mirovina. Kako god da je sadašnja vlada je makar nešto učinila za nas sa minimalnim mirovinama bez obzira na sve.
 15. Da to je u skladu sa mojim očekivanjima nisam se nadao puno boljem ishodu s obzirom da sam za vrijeme radnog odnosa imao relativno malu plaću i koliko godina staža nemogu se požaliti ali i to je nešto činjenicom da sam u startu imao 1860 kn.nema se šta dalje komentirati naoružan sam sa strpljenjem koje mi je i dosad jedino išlo u prilog. Hvala na pomoći. Poštovanje i lijep pozdrav.. Lokvica ja sam istoj situaciji kao i ti ispada da sa rvi-em 20% ću imati manju profesionalnu invalidsku mirovinu nego bez rvi-a samo što ja još neznam kakav će biti ishod cijelog postupka. ima li tu neke logike. treba biti uporan skupljati papire ići na opću invalidnost inače nema smisla bos po trnju hodat.
×
×
 • Napravi novi...