Jump to content

huskyCRO

Korisnik
 • Broj objava

  44
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O huskyCRO

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

289 pregleda profila
 1. Naravno predati zahtjev za određivanje omjera rat/mir pošto imate trenutno 20/80 nema se šta izgubiti jedino dobiti!!😀
 2. Teško je uspoređivati prošla vremena koje jamio jamio je sad traže puno više i važno je ostvariti ono što zaslužujemo ali na malo teži način. Ja sam 3x izlazio na vještačenje invalidnosti da bi prošao i dobio mirovinu s tim da nisam imao rvi. Predajte zahtjev u mirovinsko i sretno!! nitko nemože znati ishod a moja izjava o hrpi nalaza i dijagnoza se više odnosi na mene osobno pa sam to rekao iz mog iskustva.
 3. Pustite vi to trebate se posvetiti sebi biti ustrajni i imati svoj cilj. Svi znamo kako kod nas stvari funkcioniraju i da "pravde" nema mi vam samo nastojimo pomoći mogli bi polemizirati u nedogled kako je netko došao do nečega ili stekao pravo a to ne pomaže i sam prolazim golgote ali neće me ništa slomiti. Eto malo podrške.. pozz.
 4. Teško mi je nešto više komentirati jer nisam upoznat kad si prvi put predao zahtjev za invalidsko vještačenje ako si već bio na vještačenju po mom uvjerenju predaješ nove nalaze koje si u međuvremenu dobio od doktora specijalista ne vidim razloga zašto bih trebao sve ponovo predavati jedino ako su u protivnom tvoj spis izgubili.
 5. Liječnik opće prakse dužan je ispuniti obrazac za vještačenje invalidnosti skupiti nalaze i sve to predati u mirovinsko da se odredi stupanj invalidnosti profesionalno ili opće i omjer rat/mir. Jel sad jasnije.
 6. Ako nisam bio jasan nema invalidske mirovine bez 10 kg. nalaza osim možda za iznimke😬
 7. Svima mora biti jasno da se na sam status rvi od 20% ne ide u invalidsku mirovinu automatizmom.
 8. Ovako vještačenje za invalidsku mirovinu nema veze sa vještačenjem za status rvi. Ako do sada niste nikad pravili zahtjev za invalidsku mirovinu prilažete svu medicinsku dokumentaciju koju imate vezano i za druge bolesti i dijagnoze naravno i sve nalaze od f43 dok osobe koje su već bile na vještačenjima za inv. mirovinu te su odbijane prilažu samo nove nalaze koje su u proteklom razdoblju prikupile od zadnjeg vještačenja kao i kod vještačenja za hrvi.
 9. To je več bolje znam da nije isto i da nemožeš razmišljati iz pozicije kad imaš sve riješeno kao mi koji se borimo za svoj status kad bi gledao sve crno davno bi digao ruke od svega. Teza da je jednako bilo prije i sada za dobivanje statusa rvi baš i ne stoji a naročito kad se određuje omjer rat i mir.😉
 10. Kod nas da to nije moguču ma ja mislim da je kod nas "baš sve moguče" ali ne atomatizmom čovjek je shatio postupak zašto se nebi nadao pozitivnom rješenju neznaš kakve ostale nalaze i dijagnoze ima molio bih malo optimizma ..😁
 11. Na dobrom ste putu da ostvarite svoja prava priložite sve nalaze koje ste u međuvremenu skupili vezano za ptsp i ostale dijagnoze ako imate i otpusno pismo i pokoje bolničko lječenje i šta drugo reči osim.SRETNO!👍
 12. Netrebate sve nalaze kopirati samo one koje niste do sada predavali oni moraju imati vaš spis od dosadašnjih vještačenja znači samo nove nalaze koje ste prikupili od prijašnjeg vještačenja u protekle 4.godine i naravno riješenje o statusu rvi.
 13. Možda je čovjek ovisnik o klađenju i kocki možda ne zarađuje dovoljno za obitelj možda je mislio da je to uredu pa kad vidimo kako nam sudci rade pa jeli to uredu a jeli uredu da pojedini menađeri zarađuju stotinjak tisuča kuna mjesečno a radnici pet nepravda me uvijek ubijala sve više nas branitelje traumatiziraju iz dana u dan za neke novinare i portale su branitelji paraziti ali dobro sve če biti u redu jedan čovjek je rekao pravna država mora profunkcionirati🤔😁
 14. Rodman65 100% da morate praviti obradu medicinske dokumentacije ako želite opču invalidnost prilažu se svi medicinski nalazi i dijagnoze tako je bilo i do sada i bojim se da se po tom pitanju nije ništa promjenilo vi slobodno provjerite pa nam javite ako je došlo do promjene.
 15. Privremeni status ne utječe na vašu mirovinu. Kad dobijete rvi za trajno onda možete tražiti novi izračun mirovine i omjer rat/mir a ako imate pogoršanje zdravstvenog stanja zahtjev za opču invalidnost sve to vam je dužan napraviti lječnik opče medicine prema mirovinskom.
×
×
 • Napravi novi...