Jump to content

Velkac

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Velkac

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

114 pregleda profila
 1. Puno hvala, to sam obavio. U svojih 70 godina nikada nisam imao posla s pravosuđem, pa mi je trebao "putokaz". Još jedamputa zahvaljujem.
 2. Neizmjerno zahvalan. Fascinantna brzina odgovora!
 3. Poštovani, Koncem kolovoza 2019 godine poznanik me zamolio da mu posudim 5.000 Kn jer mora pomoći sinu koji je u bezizlaznoj situaciji. Budući se radi o sinu obećao sam mu novac ne pitajući u kakvim je sin problemima. Rješavanje duga dogovoreno je do Nove godine. Poznanik mi je SMS-om (koji imam) poslao ime i prezime te IBAN sinove žene na koji treba izvršiti uplatu. Internet bankarstvom sam uplatio 5.000 Kn. Na potvrdi o uplati, koju također imam, kao svrha uplate upisano je POSUDBA. Od dana uplate poznanik mi se ne javlja niti odgovara na SMS ni WhatsApp poruke. Pojma nem
 4. Poštovani, Koncem kolovoza 2019 godine poznanik me zamolio da mu posudim 5.000 Kn jer mora pomoći sinu koji je u bezizlaznoj situaciji. Budući se radi o sinu obećao sam mu novac ne pitajući u kakvim je sin problemima. Rješavanje duga dogovoreno je do Nove godine. Poznanik mi je SMS-om (koji imam) poslao ime i prezime te IBAN sinove žene na koji treba izvršiti uplatu. Internet bankarstvom sam uplatio 5.000 Kn. Na potvrdi o uplati, koju također imam, kao svrha uplate upisano je POSUDBA. Od dana uplate poznanik mi se ne javlja niti odgovara na SMS ni WhatsApp poruke. Pojma nem
 5. Poštovani,

  Koncem kolovoza 2019 godine poznanik me zamolio da mu posudim 5.000 Kn jer mora pomoći sinu koji je u bezizlaznoj situaciji. Budući se radi o sinu obećao sam mu novac ne pitajući u kakvim je sin problemima. Rješavanje duga dogovoreno je do Nove godine.

  Poznanik mi je SMS-om (koji imam) poslao ime i prezime te IBAN sinove žene na koji treba izvršiti uplatu. Internet bankarstvom sam uplatio 5.000 Kn. Na potvrdi o uplati, koju također imam, kao svrha uplate upisano je POSUDBA.

  Od dana uplate poznanik mi se ne javlja niti odgovara na SMS ni WhatsApp poruke.

  Pojma nemam što da radim. Najljepše vas molim da mi odgovorite da li postoji način da naplatim dug.

  Unaprijed zahvaljujem.

  1. drot13

   drot13

   Moraš postaviti pitanje na nekoj temi ili otvoriti novu, tu će ti teško netko naletjeti...

  2. Velkac

   Velkac

   Prvi puta sam na stranici. Nisam znao. HVALA!

×
×
 • Napravi novi...