Jump to content

Registracija u Caffeu


Zex

Preporučene objave

Caffe na ovom forumu je inicijalno zamišljen kao mjesto druženja i ćaskanja pripadnika pravne profesije te drugih koje ovakva druženja zanimaju. Veselilo nas je što je broj javljanja u caffe-u stalno rastao, a rastuživali česti eklatantni primjeri zaista najnižeg u ljudskom ophođenju.

 

Caffe je isto tako bio zamišljen kao mjesto na koje možete doći kako god želite: predstavljeni imenom i prezimenom, nadimkom ili pak potpuno anonimno. Nažalost, kao i u slučaju npr. foruma "Posao", ispostavilo se da je anonimnost najčešće zlorabljena od onih kojima je jedini argument "pljuni pa zbriši". I zbog želje da naš Caffe ne postane preskliskog poda zbog prenagomilane sline raznih "heroja iz prikrajka" obdarenih finim manirima i kulturom komuniciranja, bili smo još jednom prisiljeni poduzeti higijensku mjeru uvođenja obvezne registracije u forumu "Caffe".

Stoga je od 27. studenog 2006 forum "Caffe" i dalje otvoren za čitanje svima, no u raspravama u njemu od sad sudjeluju samo registrirani korisnici.

 

Interesantno je koliko je ta jednostavna mjera u drugim forumima do sad bila efikasna u odbijanju raznih "s viškom sline i žuči" te je upravo nevjerojatno kojom brzinom takvi antiheroji podviju rep kad se trebaju identificirati makar samo nadimkom i e-mail adresom.

 

Osnovni postulat Legalisa je što veća otvorenost prema svima, i stoga nam uvijek bude žao kad se makar i ovakvom mjerom na neki način zatvaramo od najšireg kruga posjetitelja, no kao i svaki put do sad pozivamo sve dosadašnje posjetitelje dobre volje i željne kultiviranog i suvislog dijaloga da se registriraju i na taj način nastave druženje s nama u Caffeu ove stranice.

 

Veselimo se daljnjem druženju.

 

Uredništvo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija