Jump to content

alkohol


anonimno

Preporučene objave

Kaj sad napravit?Imam kaznu za alkohol.Žalil sam se na sud i išo na razgovor(raspravu) kod suca za prekršaje.Smanjena mi je novčana kazna jer nisam radio,al vozačka ode i stižu bodovi.U međuvremenu sam počo radit i trbala bu mi vozačka.S obzirom da su mi iznesli sve dokaze pred mene,dal bi se uopče i na šta žalil,i dali mi visoki prekršajni sud bude povečo novčanu kaznu i kolko recimo otprilike.Kakve su mi šanse,hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kod odlučivanja u drugom stupnju visoki prekršajni sud vam neće donijeti odluku o vozačkoj dozvoli. a budući se radi o alkoholu oni imaju prvenstvo rješavanja na vps. što znači da ako se žalite da ćete vrlo brzo dobiti drugostupanjsko rješenje, naravno u kojem će biti navedeno da vam se rješenje prvog stupnja potvrđuje i ode vozačka.vps vam neće povećati kaznu. ona (kazna) može biti ista ili manja. a ukoliko se odlučite ne žaliti onda otiđite na sud i zamolite suca (ili referenta za izvršenje kazni) da vam odgodi zabranu vozačke dozvole na neko vrijeme, obično je to par mjeseci. to se može ja vam provjereno tvrdim, bar je tako kod mene. ja ih odgađam. nadam se da sam pomogla

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija