Jump to content

Plaćanje komunalnog doprinosa


Cvergl33

Preporučene objave

Dobar dan. Zanima me da li netko ima iskustva sa sličnim slučajem kao što je moj; 2014 g. sam legalizirao objekt (jednostavna zgrada za povremeni boravak), rješenje o izvedenom stanju pravomoćno je od 13.1.2014. Vikendicu sam prodao prije tri godine, 2017. Novi vlasnik upisao se odmah u katastru i u gruntovnici. I sada prije par dana stiglo mi je rješenje o obavezi plaćanja komunalnog doprinosa za ozakonjenu nezakonito izgrađenu zgradu (u stvari obična šupa bez struje, vode, kanalizacije i bilo kakvih komunalija nigdje ni blizu..).  Iznos koji me traže da platim je 1257 kuna. Da li se isplati žaliti, da li je to možda u zastari? Od kada se zapravo računa moguća zastara- da li od dana legalizacije ili od sada kada sam primio to rješenje za plaćanje kom. doprinosa?

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Piše da sam dužan platiti u roku od 15 dana od dana izvršnosti ovog rješenja. To bi znači bilo do 12.03.2020. Piše i da je visina komunalnog doprinosa utvrđena Odlukom o komunalnom doprinosu koja je bila na snazi na dan pravomoćnosti rješenja o izvedenom stanju (znači 13.10.2014). Zvao sam ih pitat u Općinu Krašić kako to da su mi to tek sada poslali su mi rekli da su oni to dužni poslati a kad sam ih pitao da li bi se tu moglo raditi možda o zastari nisu mi baš znali točno odgovorit, počeli su nešto vrludat tako da sam pretpostavio da bih se možda mogao vaditi na zastaru... 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija