Jump to content

zabrana prilaska


komatoz

Preporučene objave

Trazim savjet koje su osnove za dobivanje rješenja za zabranu prilaska fizičkoj osobi ako je moguće i imovini, jer ista osoba je uzurpirala moju imovinu ,sudski spor sam dobio zatražio nadoknadu štete , povredu osobnosti ali su sad prijetnje postale učestalije jer sam dosada podnio već dvadesetak prijava protiv njega za prijetnje , čak mi je oštetio imovinu po čl.222 što je policija po hitnom postupku prosljedila na obradu . Čak sam bio na razgovoru s načelnikom P.P. a oni samo kažu da podnosim prijave i ako me napadne onda da ih zovem po tome znači prvo me treba "ubiti" a onda će ga oni poslat u zatvor . sta se trba raditi ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

provjerite sto je bilo/sto se dogodilo sa tih vasih dvadesetak prijava..

na koji nacin je zavrsila obrada, da li su prijave rezultirale time da iz njih proizlazi kazneno djelo ili ne..da li su proslijedjene u DO i sto su oni s njima dalje poduzeli..

inace, policija nikoga ne salje u zatvor, oni svoj dio posla odrade i salju dalje.DO-u, ovi opet ako ocijene da ima osnove idu u kazneni postupak, a u konacnici sud je taj koji ce eventualno donijeti takvu odluku...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To sam dao svom odvjetniku da posalje upit koje su prijave procesuirane koje nisu ali zamislite taj cijeli slučaj je vezan oko spora sa granicom susjednih čestica, to je sve utvrđeno sudski u moju korist sa pravomoćnom sudskom odlukom i tuženik prijeti policajcu i sudskom ovrhovoditelju kad je bilo uvođenje u posjed i govori samo vi to radite kad vas nebude ja ću sve vratit po svom , za nevjerovat policajci nisu podnjeli protiv njega nikakvu prijavu kad je izašao s nožem i krenuo put sudskog ovrhovoditelja. Što reći na to ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

za nevjerovat policajci nisu podnjeli protiv njega nikakvu prijavu kad je izašao s nožem i krenuo put sudskog ovrhovoditelja. Što reći na to ?

 

reći, kako se oni takvih situacija ne boje, ne čude im se, navikli su na njih..i bilo im je i gorih..sastavni dio posla..

osim toga, vi ste, a ne oni i osobno zainteresirani za to uvođenje, pa to doživljavaju oni na svoj, a vi na svoj način..

nema tu ništa čudno,

ovaj s nožem je jedan od "naše gore list",

sa svojim balkanskim umom i stilom ponašanja..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija