Jump to content

Pitanje


Volimputovati

Preporučene objave

Jednostavno ne znam kako bi nazvao temu eto jer sam u večikom šoku.Ma frend napravio žešću glupost. Bio sam parkiran na parkingu u ZG  . I ja prčko po mobitelu nešto i spremio mob i  digo glavu jer sam planirao taman krenut  i vidio da je pored mene prošla policija i vidio sam da frend sprema koku za šmrkat. Eh sad mene muči da li će doći doma nešto ili bi policija odma stala napravila pretres auta svega i u najgorjem slučaju nas uhapsili i  odveli na ispitivanje u stanicu. Ja nisam to konzumirao iako je ovaj nudio ja sam odbio,al sad me muči pošto su prošli i  ne znam jesu li išta vidjeli. Nisam znao da će ovaj biti tolki idiot da se ide drogirat usred bijela dana. Ukratko me muči da li trebam strahovat da će nešto doći ili da je policija vidila išta stali bi odma i krenuli s pretresom i ostalim. Ja sam prosto u šoku ostao da takva budaliština nekom padne na pamet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ništa se neće dogoditi, ne trebate brinuti...

po vašem opisu niste napravili išta nelegalno, da su vas ulovili vi bi prošli lišo a prijatelj vjerojatno uz prekršajnu prijavu za posjedovanje ali i uz kaznenu prijavu za omogućavanje uživanja opojne droge.

da je policija išta primijetila sasvim sigurno bi odmah započeli s postupanjem u ovakvom slučaju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija