Benzin objavljeno: 27. lipanj 2020. Dijeli objavljeno: 27. lipanj 2020. Zanima me jel poslodavac dužan platiti edukaciju. Odnosno ja bi trebao na edukaciju di me uvode u posao i pokazuju valjda šta bi trebo radit točno i to traje 3 dana po 3 h kolko sam shvatio i ta ti 3 dana nisu plaćena . Pa me zanima jel poslodavac dužan platit ta 3 dana Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. lipanj 2020. Dijeli odgovoreno: 27. lipanj 2020. Ovo radite prije nego li preuzmete taj posao, nešto kao primopredaja posla? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Benzin odgovoreno: 27. lipanj 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 27. lipanj 2020. Ma to je prije nego krenem radit . Mislim da mozemo nazvat kao primopredaju. I onda valjda nakon toga kreće ss s poslom . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. lipanj 2020. Dijeli odgovoreno: 27. lipanj 2020. Ukoliko je ovako kako navodite, tada poslodavac nije dužan platiti ovo vrijeme edukacije. Benzin 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.