Zozoly objavljeno: 1. rujan 2020. Dijeli objavljeno: 1. rujan 2020. Postovanje.... Otac sam dvoje djece,16 i 13 godina. Rastavljen vec niz godina, jer je ona imala drugog... Sada sam u sretnom braku i imamo jedno djete... Zena ne radi nigdje...Ja radim u Sloveniji.. Bivsa zena trazi da joj ja vise placam elimentaciju od 2000kn na 3000kn...interesira me, dali se za to obuhvaća neto placa koja je isplaćena ili i dnevnice se racunaju... Drugo ja placam jos kredit od 30000eura z. B banke ne namjenski koji je utrosen u kucu.u kojoj naravno zivi Bivsa sa djecom i svojom roditeljima.... Ja sam u drugoj adresi i ne uzivam u toj kuci... E sad na sto ona ima pravo, a sto ja, ako ona trazi povisicu elimentaciju. Jer ja uzdrzavam, zenu i trece djete, plus zivotni troskovi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 1. rujan 2020. Dijeli odgovoreno: 1. rujan 2020. Majka može sudskim putem tražiti povećanje alimentacije, a prema navedenom bi po djetetu trebali plaćati cca 1.420,00 kn. Evo link za Odluku, pa pogledajte. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.