Jump to content

Štedno kreditna zadruga Virovitica lopovluk


Robach

Preporučene objave

Evo javljam se sa velikim problemom.

Podigao sam kredit 2000 godine u štedno kreditnoj zadruzi virovitica u iznosu od 3000 DEM-a s tim da sam na ruke dobio 2000 DEM-a dakle polog je bio 1000 DEM-a. Uplato sam prve dvije rate i potom završio na bolovanju, pošto nisam bio u mogućnosti u tom trnutku vraćati dotični kredit iduća tri mjeseca usljedila je tužba , kod koje sam uplatio dio duga a potom i sav preostali dug. Sve je bilo ok do 5 mjeseca 2005. Dolazi mi tužba u kojoj imam dug od 32.305,53 kn. sve su lijepo izračanali a moje uplate zanemarili, i to što je najgore presudi sud u Virovitici. E i to ti je poštenje!!!!!

I to još nije najgore prodaju mi nekretninu bez moga znanja koja je po njihovoj procjeni vrijedila 86.000,00 kn a oni je prodaju za 9.000,00 kn a koja nije uopće bila založena kao jamčevina za kredit, znači ukupni dug bi iznosio negdje oko 41,305,00 kn ljudi pa kakve su to kamate a još ih i sud poštuje. Naravno imao sam jamce kojima su htjeli isto ići u zapljenu ali šta da radim nazvao sam stečajnog upravitelja te zadruge jer je u međuvremenu otišla u stečaji razgovarao sa njim u vezi duga i šta mi on kaže, znam da ste vjerovatno uplatili sve jer niste jedini koi bi trbao vratiti kredit PONOVNO jer su vlasnici uništili sve dokumente vezane uz kredite dakle i kopije uplatnica. Ja sam našao doma par uplatnica koje sum mi tamo izdali kada sa plaćao kredit ali ih nemam sve, u zadruzi nemaju niti jednu, gospoda vlasnici su završili u zatvoru sada su naravno na slobodi kao da se ništa nije dogodilo, opljačkali su pola grada. I tako da sam radi jamaca bio prisiljen VRATITI još jednom krediti naravno uvećan nekoliko puta, i to na način da sklopim izvan sudsku nagodbu sa štedno kreditnom zadrugom u STEČAJU tako da sam uplatio 15.000,00 kuna odmah a zatim 4 rate po 1.000,00 kn i ostale po 1.700,00 kn.

Šta da radim kome da se obratim!!!!!!!

Za odvjetnika stvarno nemam više novaca jer sam sa svojim primanjima jedva i ovo preživio.

HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija