Jump to content

Pomoć: pitanje oko prodaje zemljista


anonimno

Preporučene objave

Pozdrav svima!

 

Imam jednu veliku parcelu (oranicu u građ. zoni)koju sam dala rasparcelizirati - prvo sam ishodila lokacijsku dozvolu za novu cesticu koju planiram prodati, nakon cega je geodet napravio elaborat i predao ga na katastar. Sve se nalazi u jednom naselju koje spada pod Veliku Goricu. Molim pomoc oko slijedeceg:

 

1) Zeljjela bi sklopiti predugovor o kupoprodaji s kupcem, no kupac inzistira da se stavi rok do kojeg cu ja njemu dostaviti vlasnicki list sa upisanom novom parcelom koja je predmet kupoprodaje. Koliko realno treba vremena da ja dodjem do novog vl. lista za tu parcelu? Sto cu dobiti kao produkt ovoga sto je geodet prodao?

 

2) Ja sam za potrebe parcelacija ishodila lokacijsku na temelju idejnog projekta u kojem je dvokatnica 10x10m. Kupac bi zelio graditi jednoetaznu kucu, na istoj lokaciji unutar cestice kako je opisano u lokacijskoj, no malo drugacijih gabarita. Moze li on iskoristiti moju lokacijsku na nacin da ne ishodi novu, nego ide odmah sa zahtjevom za građevnu dozvolu gdje prilaze glavni projekt za svoju kucu?

 

Hvala svima na pomoci!!!!!

 

Marija

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija