Jump to content

HPB - sramota


anonimno

Preporučene objave

Dobio sam rješenje za obiteljsku mirovinukoja mi pripada nakon smrti pokojnog oca budući da sam student. Prvu isplaćuje putem HPB. Pred nekoliko dana dobio sam obavijest o tome te ugovor o sklapanju tekućeg računa (ukoliko ga želim potpisati). Međutim, bez obzira na to potpisao ja taj ugovor ili ne prva mirovina mi ide putem tog računa. Kada sam došao u Poštanski ured zatražio sam novac ukoliko je sjeo te rekao da imam tekući u drugoj banci i taj ugovor neću potpisati te mi je službenica rekla da novac nije sjeo a ugovor mi je oduzela premda je to jedini dokument na koje piše moje ime i prezime i broj računa. Umjesto toga dala mi je jedan mali papirić na kojem piše samo broj računa. Pitam se da li je moguće da u 21. stoljeću u banku dolazim s papirićem veličine lista toalet papira po novac. Poslovnost im je stvarno loša. Ukoliko bi sve hrvatske banke bile poput njih, možda bolje da više nemamo ni jednu vlastitu. Tamo ću otići po novac i s HPB ne želim imati nikad više posla. SRAMOTA!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ovorimo o istoj stvari HPB vam nije odredila uvjete islate.

Ako ste tražili pola duga, onda se dio već dobili.

Ili niste pravovremeno reagirali.

HPB (Hrvatska poštanska banka - nije moja banka i nije reklama) je ponudila otvaranje računa za nasljeđivanje duga mirovine, ali ga vi niste morali prihvatiti.

Očito niste dobro čistali njihov dokument.

Nije ni bitno. Iako ste kasno reagirali ne vjerujem da vam banka ne bi izišla u susret i riješila vaš problem. Samo kod sebe moate imati sve potrebne dokumente da si povrat mirovinme prebacite na račun koji vam odgovara.

Možda vam baš u svakoj banci svaki službenik neće iziići u susret, ali budite uporni i odite do šefa...on će sto sigurno učinisti.Ovo je iz vl. iskustva.

Puno pozdrava, lijepa riječ sve otvara - drskost nažalost biva uzvraćena drskošću, a onda VAS to košta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Radi se o tome da je ugovor moj i dok ne isplate novac nemaju mi ga pravo oduzezti. Ja sam na kraju otišao u centralnu poslovnicu i isplaćen mi je novac. Ponovno su mi morali napraviti isti ugovor, ja ga ponovno nisam potpisao sve kako bi mi isplatili moj novac. Poanta je u tome da službenice u poštanskim uredima često ne znaju svoj posao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija