Jump to content

Smatram da me predstavnik stanara maltretira porukama, što sad?


Cor

Preporučene objave

Bok svima,

nisam siguran da je ovo prava rubrika pa molim administratore da poruku, ako nije prava rubrika, maknu u pravu ili mi kažu gdje da ju ja maknem.

Predstavnik stanara mi već drugi put u par mjeseci šalje SMS poruku da susjedu XY smeta što ja ostavljam bicikl na hodniku, a ne znam tko je susjed niti što mu točno smeta.
Smatram da ne kršim odluku o kućnom redu, niti dobrosusjedske odnose, jer nikome svojim biciklom sprečavam prilaz nečemu ili prolaz, već od nas 21 u haustoru postoji netko tko očito ima problema u životu pa kljuca predstavnika po glavi, a on mu/joj je odlučio biti teta u vrtiću.
Možda manje važno, ali činjenica, je da na svakom katu postoji poneki bicikl/ormarić/teglica sa cvijećem/frižider sa zamrzivačem koji isto tako nikome "normalnom" ne smetaju, međutim zbog njih se nitko ne buni.

Moje pitanje je postoji li neki članak zakona koji kaže da ja nekome (policiji?) mogu prijaviti predstavnika stanara za uznemiravanje porukama?
Našao sam čl. 140 KZ ali mi to djeluje malo previše, jedino čega se ja bojim je da će mi netko maznuti ili oštetiti bicikl.

Hvala na odgovoru i želim vam ugodan vikend!

Siniša

uređeno: od Cor
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 22 sati , Cor je napisao:

Predstavnik stanara mi već drugi put u par mjeseci šalje SMS poruku da susjedu XY smeta što ja ostavljam bicikl na hodniku, a ne znam tko je susjed niti što mu točno smeta.

Mišljenja sam da se ne radi o porukama uznemiravajućeg sadržaja, glede čega sam mišljenja da trebate sa predstavnikom stanara i dotičnim susjedom vidjeti u čemu je točno problem. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija