Jump to content

Prometna nesreća pri skretanju u lijevo


anonimno

Preporučene objave

Dakle, pri skretanju u lijevo u kolni ulaz u moj lijevi prednji kraj udarilo je vozilo koje me pretjecalo. Ja sam naravno dao lijevi pokazivač smijera i prije samog skretanja obavio potrebnu provjeru prilikom koje sam vidio vozilo iza sebe bez lijevog pokazivača smijera i bez namjere da me pretječe. On naravno tvrdi da nisam dao žmigavac. Linija je isprekidana, no iz razloga parkirališta s druge strane ceste, a puna linija počinje 1 m od mjesta sudara. Šteta je manja bez ozlijeđenih. Ukoliko ja ispadnem kriv, kakvu kaznu i po kojoj osnovi bi mogao očekivati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zatražite od Policijske postaje, koja je obavila očevid, Zapisnik o prometnoj nezgodi, onda ćete vidjeti tko je odgovoran za prometnu nezgodu, a isto će vam trebati i za Osiguravajuće društvo, gdje morate prijaviti nastalu materijalnu štetu. Kod prometnih nezgoda u kojoj sudjeluju policijski službenici, u službi i van nje, poradi vjerodostojnosti vršenja očevidnih radnji na mjesto događaja dužan je izači dežurni rukovoditelj Postaje, na čijem području je došlo do promentne nezgode.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija