Jump to content

Osiguranje za prometnu


Msrit

Preporučene objave

Pozdrav,

Imao sam nedavno prometnu nesreću sa manjom materijalnom štetom na tuđem autu, manja udubina i ogrebotina, po mojoj slobodnoj procjeni poliranje i izravnavanje udubine, pola sata posla. Eh sad, problem je što sam napuhao nakon prometne pa me moja osiguravajuća kuća ne želi pokriti(logično i nije problem). Problem je u tome što je meni na kućnu adresu stigla uplatnica od osiguravajuće kuće u kojoj kažu da su isplatili gospodina zbog nastale štete, te da ja njima trebam nadoknaditi tu cifru, ali je cifra stvarno puno veća nego što bi trebala biti. Naravno da u toj istoj pošti nije stigao račun popravka ni potvrda uplate od strane kuće gospodinu. Mene zanima što ja tu mogu poduzeti i tko tu mene pokušava prevariti?

Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možeš provjeriti spis u osiguranju, a čovjek je prošao procjenu, bio kod ovlaštenog i ovi su mu isplatili potpuni trošak po procjeni i popravku. Čuj se s njima da vidiš što je točno plaćeno, pa ćeš biti pametniji. Možda je bilo i nešto više od toga što ti misliš, pa ćeš se ili dogovoriti s njima za plaćanje ili ćete se tužiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija