Jump to content

Isplata supružnika


Marija 456

Preporučene objave

Imam jedno pitanje brat je se rastao prije 3g.Sporazumno  na sudu on plača alimentacija za 2 djece dok njegova bivša supruga nije platila ni jednu alimentacija za dijete koje je kod njega.

Ona ga je prije 2 tjedna nazvala i rekla da traži 20 000 eura   da je on isplati iako on nema niti su  zajedno  imali ikakve nekretninu jer su sve  godine braka dok je trajalo  živjeli u kući od  njegove mame.Ona mu prijeti i ucjenjuje ga da će  mu uništiti život pošto ona radi u policiji i da  će ono  uz pomoć svoji prijatelja napraviti.Zbog takvog načina on i mama su u strahu jer znamo kako  je kod nas odlučili dići kredit na kuću da  je isplate i da ih prestane maltretirani. Mene zanima gdje bi on mogao napraviti ugovor kojim bi se zaštitio od nje kad je isplati to jest da ona ne može vise od njega tražiti ništa  .Dali je dovoljno samo izjava kod javnog bilježnika  ili je bolje sastaviti ugovor kod odvjetnika kako bi se zaštitili .

Hvala.lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 15 sati , Marija 456 je napisao:

dok njegova bivša supruga nije platila ni jednu alimentacija za dijete koje je kod njega.

Zašto otac ne ovrši majku? Ovo su novci koji pripadaju djetetu, a otac kao zakonski zastupnik je ovlašten i dužan pribaviti ova sredstva svom djetetu.

prije 15 sati , Marija 456 je napisao:

Ona ga je prije 2 tjedna nazvala i rekla da traži 20 000 eura   da je on isplati iako on nema niti su  zajedno  imali ikakve nekretninu jer su sve  godine braka dok je trajalo  živjeli u kući od  njegove mame.

Može on tražiti što god želi, ali je samo jedno bitno, na ime čega ona traži ove novce? Kako je došla do ove računice?

prije 15 sati , Marija 456 je napisao:

.Zbog takvog načina on i mama su u strahu jer znamo kako  je kod nas odlučili dići kredit na kuću da  je isplate i da ih prestane maltretirani. Mene zanima gdje bi on mogao napraviti ugovor kojim bi se zaštitio od nje kad je isplati to jest da ona ne može vise od njega tražiti ništa 

Izgleda da gospođa zna da su oni u strahu i da to obilato koristi. Ne bi bilo loše da majka i brat malo promijene svoj pristup. Npr. da joj za početak pokrenu ovrhu na ime alimentacije.

prije 15 sati , Marija 456 je napisao:

Mene zanima gdje bi on mogao napraviti ugovor kojim bi se zaštitio od nje kad je isplati to jest da ona ne može vise od njega tražiti ništa  .Dali je dovoljno samo izjava kod javnog bilježnika  ili je bolje sastaviti ugovor kod odvjetnika kako bi se zaštitili .

Ako ovo ovako olako napravi, a posebno ukoliko gospođa nema osnove za ovo potraživanje, nitko Vam ne može jamčiti da ona neće tražiti još, odnosno da se neće ˝sjetiti˝ da ima još nešto za potraživati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija