Jump to content

Premlaćivanje ili pokušaj ubojstva


Ulis

Preporučene objave

Pozdrav

Naime, prije nekih dva tjedana je moju baku pretukla njezina nećakinja. Došlo je do rasprave, točnije prigovaranja od strane nećakinje mojoj baki da očisti grob i odnese  aranžman na istoimeni grob u kojem su pokopani mama, tata te brat od moje bake, te da se brine o grobu svojih roditelja. Kako je moja baka dosta stara, ograničenih sposobnosti  kretanja, ona nije u stanju to napraviti. Moja baka joj je rekla da jel njoj teško to i dala razlog zbog kojih ne može. Onda je nećakinja spomenula gore navedeno ''brini se o grobu svojih roditelja'' na sto je moja baka rekla da ako joj to smeta da će ona ekshumirati svoje roditelje i brata i premjestiti u vlastiti grob. Na to je nećakinja počela udarati moju baku po glavi i tijelu, gdje god je stigla. Moj djed je također bio prisutan no kako je i on ograničenih sposobnosti kretanja jedino je mogao glasovno smiriti situaciju, no neuspješno. Moja baka je rekla da će zvati policiju na što je nećakinja autom probala pobjeći. Bitno je navesti da se sve odigralo na dvorištu moje bake. U tom trenutku je baka zatvorila vrata pokušavajući spriječiti bijeg nećakinje na što ju je ona autom trkala po nogama. Nećakinja je izašla van otvoriti vrata te je u tom trenutku moja baka uzela ključeve i otišla u kuću. Nećakinja ju je slijedila i kada ju je našla u dnevnom boravku uzela je mali kuhinjski nožić i gurnula baku na krevet i oštricom noža kretala prema njoj. Baka se branila i primila je nećakinju za majicu i u hrvanju je njoj pao nož i posjekao je baku po ruci. 

Došla je policija, oboje su bile tamo i davali iskaz. Nećakinja ništa nije negirala, hvalila se imućnim statusom i imala posprdne komentare na prijašnji incident iz 89. kada je vilama upikla baku. Baka je završila u bolnici, sa brojnim hematomima. 

Mene zanima kolike su vjerojatnosti da ovaj slučaj završi na sudu povoljno za moju baku i njezinu financijsku situaciju. Premda, ako će baki trebati lijekovi bit će joj teško sama sve to pokriti, na što je policajac upitao nećakinju da li je spremna pokriti troškove zdravstvene skrbi svojoj teti, ona je rekla Ne. Djed se pravio da ništa nije vidio. 

Kako ovo nije prvi incident, ali je prva prijava zanima me Vaše uvaženo mišljenje te da li će se ovo tretirati kao pokušaj ubojstva. 

 

uređeno: od Josiph
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Ulis je promijenio naziv u Premlaćivanje ili pokušaj ubojstva

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija