Jump to content

Prijava prebivalista


Marissa2403

Preporučene objave

Postovanje!

Na samom pocetku braka, muz i ja smo digli kredit i uredili kat u vikendici suprugovih roditelja (na njihovo inzistiranje) gdje i zivimo posljednjih 13 godina. Vlasnik kuce je suprugov otac. Kada smo se doselili suprugovi roditelji nisu htjeli da prijavimo prebivaliste u kuci u kojoj smo i zivjeli (ne znamo razlog, samo nagadamo) vec su nam predlozili da se prijavimo na njihovu adresu u obliznjem gradu.  Tako smo i napravili. Medutim, tijekom godina njihovi meduljudski odnosi unutar obitelji su se narusili do toga da se i ne pozdravljaju. Nedavno je suprugov otac rekao da ce nam odjaviti prebivaliste. Sada pitanje: kako je moguce prijaviti prebivaliste na adresi na kojoj zivimo vec 13 godina (placamo racune, ulazemo u dvoriste i kucu, stize nam posta na tu adresu) bez vlasnika nekretnine? Imamo 2 maloljetne djece, oboje smo zaposleni s pristojnim primanjima i ne bi zeljeli postati osobe bez prebivalista. 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

On bih Vas uistinu trebao odjaviti sa adrese na kojoj imate prijavljeno prebivalište, jer je taj podatak lažan. A prijavu prebivališta na ovoj adresi gdje stvarno prebivate, osim uz njegovu osobnu suglasnost danu pri MUP-u, možete obaviti i sa njegovom izjavom, koja prethodno mora biti ovjerena od strane javnog bilježnika. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija