Jump to content

Beba na rocistu


Damaiondie

Preporučene objave

Postovani,

Ne znam u koju rubriku postaviti ovo pitanje pa onda pod ostalo:

Policija nije pomogla u slucaju provale pa smo provalnika morali tuziti za smetanje posjeda. 

Na rocistu sutkinja nije dozvolila pristup nasem maloljetnom djetetu tocnije 6.mjesecnoj bebi. Beba ne place, ne vristi niti bi na bilo koji nacin ometala rociste da je bila tamo, vec je morala biti na hodniku, a nas dvoje tuzitelja (roditelji) smo iskaz morali davati jedan po jedan. Sutkinja je jos pitala kako se nismo bolje organizirali.

Obzirom da je beba iskljucivo dojena na zahtjev i da su sise kod mene, a ne kod neke tete cuvalice iz oglasnika, ne vidimo kako bismo se slj put mogli bolje organizirati, a pogotovo obzirom na epidemiolosku situaciju. Zar se stvarno do nas ocekuje da bebi riskiramo zdravlje ostavljajuci je kod nepoznate osobe koja bi joj mogla prenijeti zarazu? I da nema korone, beba jos nije primila sva cijepiva i time riskira da pokupi nesto drugo. Beba redovno ide na terapije zbog neceg nezaraznog i bilo kakva temperatura bi ju sprijecila u ulasku u bolnicu. Osoba koj bi ju cuvala, kad bismo nekoga i nasli, naravno ne bi mogla dojiti pa smatramo da je i tu naruseno pravo naseg djeteta. Isto tako ne vidimo zasto bismo morali ulaziti u trosak placanja nekoga da cuva bebu, a mi smo zrtve provale i tuzitelji u ovom postupku.

Sljedece rociste je u za 3mj. Opet cemo biti u istom problemu. Sto napraviti? 

 

Zahvaljujem!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija