Jump to content

I što sada??


anonimno

Preporučene objave

Ukratko........ vraćena nam je imovina, odnosno nekretnine. Između ostaloga tri stana u kojem postoje stanari po onom što Stambeni izjavljuje zaštićeni, a oni tim istim ljudima podignu 100% stanarinu koju i nadalje ubiru a nama svesrdno svako malo podižu pričuvne troškove za cijelu zgradu. Na naše upite kako mogu ubirati novac od tih stanova koji su nam vraćeni nama u vlasništvo NITKO NIŠTA NE ZNA, ali misle da bi trebali otvoriti račun za uplatu stanarine.

Ozbiljno molim za pomoć da riješimo ovu nemilu i glupu situaciju.

Da li mi kao vlasnici možemo napraviti s ljudima ugovore i vratiti im cijenu prije poskupljenja, koje im je Stambeni nametnuo, trebamo li otvoriti žiro ili tekući račun, i što onda sa tom pričuvom, da li i dalje plaćati stambenom ili ili ne.?

Ne želimo da je itko od stanara oštećen niti bilo koga želimo tjerati na ulicu, jer niti do sada nismo imali koristi pa ne moramo niti nadalje, ali zašto da Stambeni ubire nešto što mu nikako ne pripada i još se usput prave "grbavi" i ništa ne znaju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija