Jump to content

odlasci na ljetovanja/zimovanja


Stray

Preporučene objave

Poštovani!

 

Imam problem sa bivšom suprugom koja uredno ide na ljetovanja/zimovanja sa našim djetetom i svojim novim dečkom, a meni ne dopušta i ne želi dati dijete da odem na tjedan dana sa svojom djevojkom. problem je u tome što nisu definirani praznici prilikom dodjeljivanja skrbništva majci jer dijete ima 3 godine, pa je gospodin sudac rekao da se to ni ne treba definirati jer još nema školske praznike. gospođa se sada na to poziva. što da radim? da zovem centar za socijalni rad? dali da odem na sud?

 

probao sam razgovarati s njom, ali....

 

hvala!

 

Stray

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za ovako malo dijete, praznici i godišnji odmori, gdje bi dijete došlo kod Vas nisu niti mogli biti određeni! Morate zatražiti mišljenje Centra, te od Suda Zahtjev za proširenjem novih prava da Vaše dijete može doći kod Vas na praznike ili na Vaš godišnji odmor, kada dijete možete odvesti na ljetovanje/zimovanje! Dijete je sada jako vezano za mamu i bilo kakvo odvajanje od mame u ovoj njegovoj dobi predstavlja šok za dijete i vjerujem da ni noćenje kod oca bez majke u ovoj dobi djeteta nije preporučljivo! Ali to je individualno zapaženje pojedinog suca ili djelatnice Centra od koje se traži stručno mišljenje!

 

Pozdrav Bodljiko!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

ma zavisi od sudca obicno neznaju sta upisati ja sam za dijte od 15 mjeseci dobio 15 zimski i 30 ljetni -zavisi sta je iza toga, kako nije regulisani ili je regulisano vrijeme zimski pita se dali ste obavezni za to vrijeme placati uzdrazavanje jer to nikad nije regulisano i koga uzdrzava taj mjesec koji dijte provodi kod tebe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija