Jump to content

Agencija za naplatu potraživanja


keka111

Preporučene objave

Pozdrav svima. Molim Vas odgovor jer ga ne nalazim ili sam nevješta u traženju. Uglavnom moja mama je pod ovrhom na penziji već valjda 10 godina jer je bila naivna i potpisala ko jamac da će vraćati kredit ako neće moći njena frendica. Sjeli na mirovinu i otplaćuje se. Dolazi pismo agencije da je duža RBA 44.000 kuna. Nitko pa ni ona se ne sjeća od kud bi taj dug mogao biti. Kako do papira da vidimo da li postoji ovršna isprava (ako postoji) ili nekog drugog adekvatnog papira po kojem se mogu naplatiti osim da im pišemo. Ako im pišemo da li to znači da dajemo privolu za nastavak postupka jer znam ako uplatimo nešto po toj osnovi da smo suglasni da postupak ide dalje. Mama se boji da će ostati bez stana u kojem živi jer je to jedina nekretnina koju poseduje.

zahvaljuem unaprijed

uređeno: od Borbena7
Osobni podatak
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Agencija za naplatu potraživanja

Na ugovor o cesiji između njih i RBA kojim su preuzeli dospjelo nepodmireno dugovanje. Uvidom u poslovne knjige Društva dugovanje  broj..........iznosi .... onda je tabiica s dugovanjem od 44.000,00 kuna kamate itd.. i onda piše "S obzirom da su po gore navedenom predmetu izostale uplate obavješavamo vas kako je potrebno najkasnije do 12. 2. 2022. uplatiti iznos od 1000,00 kuna prema podqacima iz priložene uplatnice."

e nikad ništa nije dobila od RBA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija