Jump to content

mogućnosti zapošljavanja i volontiranje...


fortis

Preporučene objave

Poštovani kolege,

molim da navedete Vaša iskustva u pronalaženju posla, čitajući po forumu, vidim da ima svakakvih slučajeva, tipa "imao sam sreću", "štela" i sl... ali ja sam po prirodi optimista i nekako se nadam da ipak nije sve crno, jer nada umire posljednja :)

 

Inače, pri kraju sam faksa (MPP), pa se nadam da neću naposljetku istrunut na burzi, ali sam isto tako realan i znam da mi ne gine neko vrijeme na birou...

 

E sad, vidim da ima nekoliko tema vezano uz volontiranje na sudu, u Centru za socijalnu skrb i slično, ali nitko od Vas nije naveo iscrpno objašnjenje o tome kako zapravo počet volontirat!?

 

PS. Da li je zaposlenost preduvjet za volontiranje ili ne??

 

Hvala na svakom konstruktivnom komenatru, prijedlogu i odgovoru...

 

"s-r-c-e-m__p-r-e-m-a__c-i-lj-u"

fortis

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovak sve ti ovisi o tome što hoćeš raditi. Ako hoćeš u odvjetništvo moraš se prijaviti na komoru, sve što ti treba za prijavu imaš na stranicama komore, opcija ti je i javnobilježnička komora ako te to privlači. Ostaju ti i jasno natječaji i t.sl. Ono što je bitno je upornost u traženju, dobar nastup na razgovoru za posao, kvalitetno napravljen životopis (šprancu imaš na posao.hr i mojposao.net) i nešto će već iskrsnuti, ne očekuj rezultate preko noći. Posao može doći brzo ili ga možeš čekati tu nema pravila, samo hrabro i ne odustajati kada dođe vrijeme.

Zaposlenost nije uvjet za volontiranje.

 

Eto nadam se da sam ti bio od kakve takve pomoći. Čitaj malo legalis pa ćeš dobiti još dosta informacija i iskustava, s tim da nedaj da te obeshrabre loša, činjenica je da ima svega, naročito u odvjetništvu, ali to svega znači da ima i ok mjesta na kojim se da naučiti, a to je ono što je nakon faxa bitno. Sad sam fakat završio. :xwave:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija