Jump to content

Ostecenik u kaznenom postupku?!


Irmgard

Preporučene objave

Postovani,

Osoba "A" pocinila kaz. Djelo prema osobi "B" , ta odoba "B" je obavjestila policiju i napravila kaz. Prijavu. Nakon toga je osoba "A" ispitana, koja je djelo priznala.

Nakon toga osoba "A" dobije Optuznicu s kaznenim Nalogom suda, na koju (naravno) stavlja prigovor.

Nakon toga krece kaz. Postupak , u kojem je osoba "B"= "ostecenik" ,  u tijeku kaz. Postupka se javi osoba "C " Dorh-u i trazi da bude "ostecenik", pismenim putem.

Nakon toga Dorh-u pise osobi "C" da je osoba "B" "ostecenik" i kaz. Postupak je u tijeku , te da je osoba "C" samo svjedok u tom kaz. Postupku.

Nakon toga nema ni jedan dokument , gdje napr. "Ostecenik"B" povlaci kaz. Prijavu. Niti postoji dokument da je odoba "C" prije 1 rasprave podnjel kaz. Prijavu.

Datuma XY , je 1 rasprava (jedna jedina rasprava)  kojoj pristupi osoba "A" okrivljenik, osoba "C" (novi) "ostecenik" , a osoba "B" je pozvana kao "svjedok"  u tom kaz. Postupku , a ni ne dođe na raspravu. 

Donesena je presuda tog dana , u kojoj je osoba "A" osuđen, osoba "C" (novi) "ostecenik" a osoba "B" je izbacena iz presude kao "ostecenik" ,a to  je ocito neka velika "muljaža" , zato  pitanja:

1. Kako je moguce da Sud mjenja "ostecenike" kao čarape? Jer osoba "B" , koja je podnjela kaz. Prijavu i u tijeku kaz. Postupka dopisom iz Dorh-a je i bila 100%  "ostecenik" i koja nije povukla kaz. Prijavu a od jedan put, preko noci,  izbacena je iz kaz. Postupka te niti ne postoji rijesenje o odbacaju njegove kaz. Prijava.

2. Kako je moguce da Sud prije 1 rasprave preko noci postavi osobu "C" za "ostecenika" ? U tijeku kaz. Postupka, a da nije ni obavjestio oklivljenika "A" o tome.

Molim za pomoc i odgovor od strucnjaka za kazneno pravo...puno Vam hvala

 

uređeno: od Irmgard
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Irmgard je promijenio naziv u Ostecenik u kaznenom postupku?!

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija