Jump to content

Dječji vrtić javni poziv


Đipsara

Preporučene objave

Poštovani, treba mi pomoć u pravnoj stvari. Naime, radi se o javnom pozivu za upis u vrtić. Prvotno je postojala lista čekanja, no kada su se oslobodila mjesta, nije se išlo po njoj nego se raspisivao ponovno javni poziv. Zanima me po kojoj osnovi, zašto onda ista postoji i naposlijetku boduje se u idućoj pedagoškoj godini? 

Drugi problem je taj sto je raspisan javni poziv za 4 dodatna mjesta u jasličkoj skupini, jer su zaposlili novu tetu kako bi mogli primiti još djece. Moje dijete je na listi jedno od ta četiri mjesta, upalo bi po kriterijima i bodovima, bili smo i na razgovoru, jer ima najveci broj bodova sa prvim djetetom, ali je prvo dijete starije. No to prvo dijete ne hoda, ima hipotonus i upravno vijeće je naknadno odlučilo da će primiti samo jedno dijete umjesto 4 kako je navedeno.Zanima me da li oni to mogu s obzirom da je javni poziv za 4 mjesta i nigdje nije naznačeno u kojem slučaju će smanjiti broj bodova? 

Treća stvar je prema Zakonu, u slučaju lakših teškoća skupina se smanjuje za 2, a teških za 4 djece. Oni su se odlučili za 3 što nigdje ne piše. Po kojoj osnovi su mogli izabrati baš troje, a u zakonu jasno stoji 2 ili 4? Da li to mogu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija