lanariba objavljeno: 11. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 11. studeni 2022. Pozdrav, u mojoj zgradi je predstavnik stanara od smetlarnika (prostorije za držanje smeća unutar zgrade) napravio svoju vlastitu šupu. Ova koju je dobio uz stan bila je mala pa je zamijenio prostorije. Ne plaća za to naknadu. (U toj se prostoriji nekad držala i oprema za spašavanje.) Sad bismo mogli dobivati kazne zbog smeća, a i ako se sruši dio zgrade oprema za spašavanje nam je tamo gdje do nje sigurno nećemo moći doći. Što nam je činiti da vrati prostoriju? Znači li to da i mi ostali možemo biti slobodni s uzurpatorskim idejama o drugim prostorima zgrade: ja bih od hodnika napravila privatni zimski vrt, a susjeda s djecom može na ulazu kod sandučića sušiti privatni veš, a može si to i zagraditi jer ni nama nisu dobre naše šupe koje nemaju prozore? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.