sony_bravia objavljeno: 13. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 13. studeni 2022. PoštovaniPaušalni sam iznajmljivač 2 apartmana na moru.Imam u planu iznajmiti još jedan stan ali za dugoročni najam(podstanari) pa meinteresira sljedeće :Da li se za ulazak u PDV sustav ( preko 300 000 kn prihoda ) gledaju prihodi isključivo od iznajmljivanja apartmana ili sveukupni prihod na moje ime kao što su • Plaća ( zaposlen sam kao trgovac )• Prihod od iznajmljivanja stana (podstanari)ili se taj prihod do 300 000 kn odnosi isključivo za paušalno iznajmljivanje apartmana.Unaprijed hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prof odgovoreno: 13. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2022. Poštovani, za ulazak u PDV sustav ( preko 300 000 kn prihoda ) zbrajaju se prihodi od iznajmljivanja apartmana kao i prihod od iznajmljivanja stana.Plaća temeljem rada ne ulazi u taj iznos. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.