Jump to content

Odobravanje poziva za treću osobu u kaznionici


StjepanVtc

Preporučene objave

Dobar dan, da li netko zna kakva je procedura nakon dijagnostike i prebacivanja u kaznionicu. Točnije ono što me zanima radi se mojoj djevojci koja bi trebala uskoro najvjerojatnije biti u Požegu prebačena. Pošto nemamo iste adrese itd morala je iz centra napraviti zahtjev za odobrenje poziva prema meni  kao kontaktu. No evo i nakon 3 tjedna od toga i njenih skoro 4 ukupno u centru jedino što se uspijemo preko pisama čuti. Znaći iz mupa me još nitko nije kontaktirao e sad zanima me kakva je procedura u kaznionici za to isto? Opet mora podnosit zahtjev i tko bi me trebao kontaktirati? I koliko to može trajati? Ili to tamo ide brže i jednostavnije? Ako netko zna, hvala puno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bok,

kad bude prebacena , a to ce biti uskoro, ona  preda pisani zahtjev svom referentu u kaznionici , koji obicno ispita nju tko ste i sto ste(?) I onda odobri tel.pozive, a obitelj moze odmah zvati cim stigne , 1 poziv je besplatan, za ostale ide propis kako sam opisala. I mora imati novac na racunu inace ona ne moze kupiti tel.karticu u zatvorskoj trgovini ako nema novca i ne moze zvati nikoga!

Tako i preda svom referentu pisani zahtjev za odobrenje za posjete, i koliko ja znam Vi mozete do nadleznog Zup. Suda osobno otici i traziti dozvolu za posjetu...jer niste suprug iz tog razloga ne moze Vas zvati iz Remetinca tamo su strozi propisi i tu nema iznimke, nazalost. 

Sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav, tek sam sada vidio vaš odgovor i puno hvala na odgovoru. Evo u međuvremenu joj je odobren poziv iz centra i prema onome kako je rekla krajem ovog tjedna bi možda trebala biti prebačena u kaznionicu Požega. E sad ono što me zanima ona tamo kad stigne nakon koliko vremenski se mogu nadat da će joj biti odobreno javljanje i prva posjeta?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija