Jump to content

Visina najamnine,ugovor i deložacija


izbjeglica

Preporučene objave

Pozdrav svima

Evo zbrckanog naslova ali i situacija je takva pa nisam nasao pametniji naslov. 

Rijec je o gradu Splitu nas 80 i nesto branitelja koji zivimo u gradskim stanovima,mahom smo svi HRVI u raznim postotcima ali velika vecina i dragovoljci a ne ovi cicibani nakon rata.sve ove godine mahom od zavrssetka oluje zivimo u tim stanovima  naravno bez pravne osnove..neki su i preminuli u meduvremnu,nikada nam grad nije ponudio ugovor o najmu vec je samovoljno odredivao visinu najamnine. Minismo mogli tu se ni prijaviti ni izvaditi osobne i sva ostala prava koja proizlaze sa stalnom adresom.

Svi smo predali paire za stambeno rijesavanje u ov ili onom obliku ali nista se ne događa....ministarstvo branitelja se ubi od posla nam pomoci ali et ne mogu nam nista pomoc. Mi u Splitu smo dobili cestitku gradonacelnika koji je svojom odlukom povecao cijenu najma po m2 na 10 eura...slikovito ja iam uplatnicu na 350 eura...znaci 35 m2 garsonjera,sad zamislite obitelji u vecim stanovima. rekse nam da ako ne platimo idu u Delozaciju iz tih stanova..pa braco draga jel iko ista zna sta bi mogli uciniti ..na koji se zakon pozvati....meni je mirovina 453 eura  ja cu krepati od gladi ako ovo bude sveto pismo.  Zna li itko nesto suvislo savjetovati?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija