mladen00 objavljeno: srijeda u 05:24 Dijeli objavljeno: srijeda u 05:24 Pozdrav svima. Ukratko. Do nas se nalazi zapustena parcela/livada. Vlasnik nije u rh. Prijava komunalnom i poljoprivrednom redaru nije bas urodila plodom. Komunalni me prosljedio poljo redaru koji je cini mi se u rodu ili slicno s vlasnikom parcele jer vlasnika stalno brani za ne odrzavanje parcele. Brani tipa: bude, nisu bas blizu, strpite se jos malko pa budu....(telefonski) Na mail mi ne odgovara uopce. U 4 godine kako redovito radim prijavu pokoseno je jednom i jedino mi je tada poljo redar odgovorio. Kome da se obratim? Sta da radim da se pokrene s mrtve tocke? Zelim samo da vlasnik odrzava i kosi parcelu. Trava je preko 1m visine trenutno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivan Orgulje odgovoreno: srijeda u 21:03 Dijeli odgovoreno: srijeda u 21:03 A što vas točno smeta i je li nastaje kakva šteta na vašoj parceli? Osim da vam je ružno za vidjeti visoku travu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Danate odgovoreno: četvrtak u 19:01 Dijeli odgovoreno: četvrtak u 19:01 Dana 24. 05. 2023. u 7:24, mladen00 je napisao: Pozdrav svima. Ukratko. Do nas se nalazi zapustena parcela/livada. Vlasnik nije u rh. Prijava komunalnom i poljoprivrednom redaru nije bas urodila plodom. Komunalni me prosljedio poljo redaru koji je cini mi se u rodu ili slicno s vlasnikom parcele jer vlasnika stalno brani za ne odrzavanje parcele. Brani tipa: bude, nisu bas blizu, strpite se jos malko pa budu....(telefonski) Na mail mi ne odgovara uopce. U 4 godine kako redovito radim prijavu pokoseno je jednom i jedino mi je tada poljo redar odgovorio. Kome da se obratim? Sta da radim da se pokrene s mrtve tocke? Zelim samo da vlasnik odrzava i kosi parcelu. Trava je preko 1m visine trenutno. U jedinici JLS prijaviti slučaj. Komunalni redar ako ne intervenira prijaviti ga na višoj razini, tj JLS. Vlasnik mora održavati parcelu i kositi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.