Jump to content

Prolongacija rješenja za izvršavanje zatvora.


Aldino1

Preporučene objave

Poštovani, molim pomoć... Naime, nas troje  "pali" smo za kaznena djela krađe, odvedeni smo u policijsku postaju na ispitivanje... Ja sam negirao bilo kakvu povezanost sa djelima, dok su druga dvojca priznali sva djela i mene postavili za organizatora.... Odmah po priznanju pušteni su kući dok sam ja odveden u istražni zatvor.. Poslije 5 mjeseci prije  podizanja optužnice isto dvoje na ponovljenom ispitivanju brane se šutnjom... A ja nevideći izlaz  pristajem na sporazumno priznanje krivice u zamjenu za puštanje iz pritvora. 

Sada nastaje zavrzlama... Mene bez izdvajanja iz optužnice osuđuju (sporazumom) automatski mi naređuju u uvjetovanom djelu kazne da podmirim nastalu štetu u iznosu od 1/3 ukupne štete (kao da su ovi isto osuđeni bez postupka i odma je razmjereno ko je koliko dužan) 

Sada nakon pune dvije godine (ukp 2god i 5 mjeseci od pada) 

Ja sam pravomoćan i izvršan moram se javit na izvršenje kazne, dok drugoj dvojci a ista je optužnica još NIJE određen ni sudac koji će voditi slućaj. 

Kako je to moguće? I što ja tu mogu ućiniti? Mogu li na temelju ćega tražiti obustavu/odgodu rjšenja o izvršavanju kazne? 

Unaprijed puno hvala... 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija