Jump to content

Podstanar, demoliran stan do temelja..


Matac1984

Preporučene objave

Molim Vas pomoc u svezi situacije u kojoj smo se našli.Prije 5 godina iznajmili smo stan zaposlenoj ženskoj osobi,garsonijeru.Potpisan je ugovor o najmu,nakon nekih 6 mjeseci došlo je do problema sa plaćanjem režija

odnosno počele su nam stizati ovrhe.Pozvana je na razgovor i platila je sve režije i zaostatke odjedanput.Pošto je bila situacija da nismo bili u mogućnosti ici provjeravati stan,dobivali smo od nje redovno plačene uplatnice do prije mjesec dana nismo isli provjeriti stan.Dobivamo poziv od susjede da se smrad širi iz stana,zovemo podstanarku da dodjemo vidjeti kaj se dešava nakon kaj nas je 3 put odgađala,ulazimo u stan uz njezino prisutsvo znači smeće natrpano do razine koljena,smrad,pačuina,kupaonica nije čišćena 5 godina,čikovi gašeni na tepihu...

Dali smo joj rok od 10 dana da to počisti,nije urađeno ništa.

Zadnjih 3 mjeseca se istekao ugovor i ona je sad unutra na crno,poslai smo pismeni otkaz ugovora o najmu preporučeno koji je ona preuzela.

Na koji način si naplatiti štetu koja je prilično velika jer mi ne djeluje ko osoba koja ima namjeru to platiti,i na koji najlakši način ju istjerat iz stana ako nebude htjela ići rok joj je 21.10?

uređeno: od Matac1984
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija