kala444 objavljeno: 14. studeni 2023. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2023. Poštovanje ekipa, imam pitanje kao u naslovu. Trenutno sam student i na poreznoj sam olakšici roditeljima, tj. ne bih smio preći primanja od 3185e. E sada, mene zanima ubraja li se u to honorar tj. primanje novca bez studentskog ugovora? Hvala unaprijed i lijep pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Van Gogh odgovoreno: 15. studeni 2023. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2023. Sve se ubraja. Ne znam temeljem kojeg članka poreznog propisa, ali nažalost, iskušano u praksi - na gubitku porezne olakšice pod kraj studiranja moje studentice u vrijeme dok je radila preko studentskog ugovora (ako je to neka utjeha, u tvrtki u kojoj je dobila ugovor za stalni radni odnos). I to sam trebala poreznoj upravi vratiti iznos sveukupne porezne olakšice koju sam ostvarila od početka kalendarske godine. Budite oprezni, planirajte iskazivanje svojih prihoda do kraja kalendarske godine da ne pređu odobreni limit. Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Van Gogh odgovoreno: 15. studeni 2023. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2023. Mala dopuna - ubraja se sve što Porezna uprava ima na uvidu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.