baba225 objavljeno: 20. studenog Dijeli objavljeno: 20. studenog Pozdrav moze li mi neko objasniti da li mogu da dam otkaz za stan da se iselim prije isteka ugovora jer ugovor mi je na 2 godine. Ali u stanu imam problem sa vlagom grijanjem izolacijom, također imam bolesno dijete koje ima astmu i kome smeta vlaga. Da li se moze taj ugovor prekinuti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lawbydesign odgovoreno: 20. studenog Dijeli odgovoreno: 20. studenog prije 1 sat, baba225 je napisao: Da li se moze taj ugovor prekinuti Ukoliko ste najmodavca upozorili na nedostatke i ostavili mu rok da ih otkloni te on to nije učinio, radilo bi se o apsolutno opravdanom raskidu ugovora o najmu uz otkazni rok propisan ugovorom za jednostrano raskidanje uslijed povrede ugovora od strane najmodavca (u pravilu max 30 dana, a može i kraće ako ste tako ugovorili). vas i drot13 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.