Theasseanne objavljeno: 15. studenog Dijeli objavljeno: 15. studenog Je li to zatvorena ustanova bez izlazaka u pravilu? Smijem li imati mobitel unutra? Jel se bude tamo sama u sobi, s nekim u sobama ili imaju celije? Kako opcenito izgleda dolazak tamo itd. Hocu li se na ulazu morati skinuti i smijem li nositi svoju robu itd. Antuntun56 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 16. studenog Dijeli odgovoreno: 16. studenog Ima izlazaka kad i zaslužiš. Vrijedne stvari se oduzimaju. U pravilu su dvokrevetne sobe. Možeš koristiti svoju robu. Antuntun56 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Theasseanne odgovoreno: 20. studenog Autor Dijeli odgovoreno: 20. studenog Mozda budem morala ici u odgojni zavod i na internetu sam vidjela da prijem ukljucuje pretragu. Hocu li se morati skinuti gola, hoce li me prepipavati itd? 17 god imam ako to cini razliku neku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 21. studenog Dijeli odgovoreno: 21. studenog Nema veze koliko godina imaš.Moraju pretražit da se ne unesu nedozvoljene tvari i stvari. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Theasseanne odgovoreno: 21. studenog Autor Dijeli odgovoreno: 21. studenog (uređeno) Ma ok, samo mi je glupo da se ponasaju s tim skidanjem robe na ulazu kada je u pitanju Alcatraz a ne popravni dom u Hrvatskoj. uređeno: 21. studenog od Theasseanne Dopuna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.